Kategorije proizvoda
  Meni Zatvori

  Wc daske

  View as Mreža Lista
  Sortiraj
  Picture of AWD Wc daska Virina duroplast

  AWD Wc daska Virina duroplast

  070100005
  Dekorativna daska, sa poklopcem ukrašenim imitacijom belog mermera. Izrađena je od Duroplast-a, koji je dugotrajan, izdržljiv i tolerantan prema kućnoj hemiji koja se koristi za čišćenje sanitarija. Specijalna vrsta šarki omogućava tiho zatvaranje poklopca. Dimenzije iznose 3,3x36,5x44,3cm. U setu sa daskom se dobijaju šrafovi potrebni za njenu montažu.
  2.819  RSD
  Picture of Ridder WC daska Dallas duroplast soft-close

  Ridder WC daska Dallas duroplast soft-close

  070100001
  Funkcionalno dizajnirana daska za toalet. Napravljena je od duroplasta, dugotrajnog materijala, otpornog na UV zrake. Postavlja se na nosače klik sistemom i jednako se lako skida radi čišćenja. Zahvaljujući Soft Close sistemu, daska ne lupa pri zatvaranju, već se postepeno zatvara, čime se smanjuje buka, ali i mogućnost uklještenja prstiju.
  3.389  RSD
  Picture of Ridder WC daska Generation duroplast soft close

  Ridder WC daska Generation duroplast soft close

  070100002
  Daska sa ugrađenim dodatkom za decu. Izrađena je od PP plastike, sa metalnim nosačima. Dimenzije daske iznose 37,1x43cm. Opremljena je Soft Close šarkama, koje sprečavaju udaranje daske, čime se smanjuje buka i čuvaju prsti od priklještenja, a istovremeno se daska čini dugotrajnijom. Daska se može prati svim klasičnim sredstvima za čišćenje sanitarija. Dostupna je u beloj boji.
  3.249  RSD
  Picture of Ridder WC daska Lily duroplast soft-close

  Ridder WC daska Lily duroplast soft-close

  070100003
  Opremljena je Soft-Close mehanizmom za tiho i nežno zatvaranje poklopca bez rizika od oštećivanja šolje i povrede prstiju. Takođe poseduje i Click‘n‘Clean mehanizam za lako postavljanje i uklanjanje daske toaleta, što omogućava čišćenje jednim klikom. Pogodna su za sve standardne toalet šolje i dolaze sa materijalom za montažu.
  3.389  RSD
  Picture of Ridder WC daska Mohn duroplast soft-close

  Ridder WC daska Mohn duroplast soft-close

  070100004
  Sa daskom za toalet „Mohn“ nemačkog brenda Ridder leto u Vašem kupatilu traje tokom cele godine. Opremljena Soft-Close mehanizmom za tiho i nežno zatvaranje poklopca bez rizika od oštećivanja šolje i povrede prstiju. Takođe poseduje i Click‘n‘Clean mehanizam za lako postavljanje i uklanjanje daske toaleta, što omogućava čišćenje jednim klikom. Pogodne su za sve standardne toalet šolje i dolazi sa materijalom za montažu.
  3.389  RSD
  Picture of Ridder WC daska za decu bela PVC

  Ridder WC daska za decu bela PVC

  070100000
  Adapter za WC šolju za decu je pomoćno sredstvo koje omogućava da samostalno koriste WC šolju. Izrađen je od PVC plastike, ergonomskog oblika koji olakšava sedenje. Njegov ovalni oblik odgovara svim standardnim WC školjkama. Unutrašnje dimenzije adaptera iznose 125x155mm, a spoljne 320x385mm. Adapter za WC šolju za decu je izrađena u klasičnoj beloj boji.
  759  RSD
  Picture of Conart daska za WC šolju, LYON, antibakterijska, beli medijapan

  Conart daska za WC šolju, LYON, antibakterijska, beli medijapan

  070100222
  Daska za WC šolju, LYON, antibakterijska, beli medijapan – odličan odabir za mnoge WC šolje, sa veoma jednostavnom montažom. Izrađena od medijapana – izuzetno otporna na mehanička dejstva, sa finom završnom obradom. Ima metalne, hromirane šarke i antibakterijsku zaštitu.
  3.490  RSD
  Picture of Conart daska za WC šolju, medijapan, bela

  Conart daska za WC šolju, medijapan, bela

  070100221
  Daska za WC šolju, medijapan, bela– odličan odabir za mnoge WC šolje, sa veoma jednostavnom montažom. Izrađena od medijapana – izuzetno otporna na mehanička dejstva, sa finom završnom obradom. Ima metalne, hromirane šarke.
  2.590  RSD
  Picture of Conart daska za WC šolju, medijapan, bela, školjka

  Conart daska za WC šolju, medijapan, bela, školjka

  070100224
  Daska za WC šolju, medijapan, bela, školjka – odličan odabir za mnoge WC šolje, sa veoma jednostavnom montažom. Izrađena od medijapana – izuzetno otporna na mehanička dejstva, sa finom završnom obradom. Ima metalne, hromirane šarke i poklopac u obliku školjke.
  2.750  RSD
  Picture of Conart daska za WC šolju, medijapan, bež, p2

  Conart daska za WC šolju, medijapan, bež, p2

  070100225
  Daska za WC šolju, medijapan, bež, p2 – odličan odabir za mnoge WC šolje, sa veoma jednostavnom montažom. Izrađena od medijapana – izuzetno otporna na mehanička dejstva, sa finom završnom obradom. Ima metalne hromirane šarke.
  2.750  RSD
  Picture of Conart daska za WC šolju, medijapan, bukva, p2

  Conart daska za WC šolju, medijapan, bukva, p2

  070100251
  Daska za WC šolju, medijapan, bukva, p2 je odličan odabir za mnoge WC šolje, sa veoma jednostavnom montažom. Izrađena od medijapana – izuzetno otporna na mehanička dejstva, sa finom završnom obradom. Ima inox šarke. Bukva imitacija drveta je čini udobnom i toplom, pa je pogodna za kupatila koja se slabije greju.
  2.750  RSD
  Picture of Conart daska za WC šolju, medijapan, crvena, p2

  Conart daska za WC šolju, medijapan, crvena, p2

  070100229
  Daska za WC šolju, medijapan, crvena, p2 – odličan odabir za mnoge WC šolje, sa veoma jednostavnom montažom. Izrađena od medijapana – izuzetno otporna na mehanička dejstva, sa finom završnom obradom. Ima metalne hromirane šarke.
  2.750  RSD
  Picture of Conart daska za WC šolju, medijapan, jasen, p2

  Conart daska za WC šolju, medijapan, jasen, p2

  070100252
  Daska za WC šolju, medijapan, jasen, p2 je odličan odabir za mnoge WC šolje, sa veoma jednostavnom montažom. Izrađena od medijapana – izuzetno otporna na mehanička dejstva, sa finom završnom obradom. Ima inox šarke. Jasen imitacija drveta je čini udobnom i toplom, pa je pogodna za kupatila koja se slabije greju.
  2.750  RSD
  Picture of Conart daska za WC šolju, medijapan, mahagoni, p2

  Conart daska za WC šolju, medijapan, mahagoni, p2

  070100250
  Daska za WC šoljlu, medijapan, mahagoni, p2 je odličan odabir za mnoge WC šolje, sa veoma jednostavnom montažom. Izrađena od medijapana – izuzetno otporna na mehanička dejstva, sa finom završnom obradom. Ima inox šarke. Mahagoni imitacija drveta je čini udobnom i toplom, pa je pogodna za kupatila koja se slabije greju.
  2.750  RSD
  Picture of Conart daska za WC šolju, medijapan, plava, p2

  Conart daska za WC šolju, medijapan, plava, p2

  070100227
  Daska za WC šolju, medijapan, plava, p2 – odličan odabir za mnoge WC šolje, sa veoma jednostavnom montažom. Izrađena od medijapana – izuzetno otporna na mehanička dejstva, sa finom završnom obradom. Ima metalne hromirane šarke.
  2.750  RSD
  Filters Close