Kategorije proizvoda
  Meni Zatvori
  View as Mreža Lista
  Sortiraj
  Filter by attributes
  Picture of Schwoller Žaluzina pvc

  Schwoller Žaluzina pvc

  Pvc žaluzina 80x220. Komplet sa priborom za montažu. One su i izolator jer smanjuju prolaz toplote sa spoljašnje strane stakla, ali i regulaciju prolazak svetlosti ka unutrašnjosti prostorija. Time one imaju duplu funkciju: štite od Sunca, a istovremeno prostorija nije zamračena. Naravno, po želji je moguće i zamračiti prostoriju. U osnovi se mogu koristiti kod većine vrsta prozora te se mogu montirati direktno na krilo prozora.
  499  RSD
  Picture of Schwoller Zavesa duo rolo bela

  Schwoller Zavesa duo rolo bela

  Duo rolo zavesa, bela, 75x150. Komplet sa priborom za montažu. Rolo zavese su moderne i dizajnirane tako da se mogu uklopiti u svaki tip enterijera. Pored estetske, imaju i funkcionalnu ulogu, štite od Sunca i toplote. Lako se postavljaju i još lakše održavaju. Dobar primer zavesa koje će se uklopiti u različite stilove uređenja i kojima ćete vašem dizajnu prostora dati novi nivo elegancije. Savršeno će se prilagoditi različitom nameštaju i rasporedu u prostoriji.
  2.990  RSD
  Picture of Schwoller Zavesa duo rolo krem

  Schwoller Zavesa duo rolo krem

  Duo rolo zavesa, krem, 70x150. Komplet sa priborom za montažu. Rolo zavese su moderne i dizajnirane tako da se mogu uklopiti u svaki tip enterijera. Pored estetske, imaju i funkcionalnu ulogu, štite od Sunca i toplote. Lako se postavljaju i još lakše održavaju. Dobar primer zavesa koje će se uklopiti u različite stilove uređenja i kojima ćete vašem dizajnu prostora dati novi nivo elegancije. Savršeno će se prilagoditi različitom nameštaju i rasporedu u prostoriji.
  2.990  RSD
  Picture of Schwoller Zavesa duo rolo siva

  Schwoller Zavesa duo rolo siva

  Duo rolo zavesa, siva, 75x150. Komplet sa priborom za montažu. Rolo zavese su moderne i dizajnirane tako da se mogu uklopiti u svaki tip enterijera. Pored estetske, imaju i funkcionalnu ulogu, štite od Sunca i toplote. Lako se postavljaju i još lakše održavaju. Dobar primer zavesa koje će se uklopiti u različite stilove uređenja i kojima ćete vašem dizajnu prostora dati novi nivo elegancije. Savršeno će se prilagoditi različitom nameštaju i rasporedu u prostoriji.
  2.990  RSD
  Picture of Schwoller Zavesa rolo bela

  Schwoller Zavesa rolo bela

  Rolo zavesa, bela, 90x170. Komplet sa priborom za montažu. Rolo zavese su moderne i dizajnirane tako da se mogu uklopiti u svaki tip enterijera. Pored estetske, imaju i funkcionalnu ulogu, štite od Sunca i toplote. Lako se postavljaju i još lakše održavaju. Dobar primer zavesa koje će se uklopiti u različite stilove uređenja i kojima ćete vašem dizajnu prostora dati novi nivo elegancije. Savršeno će se prilagoditi različitom nameštaju i rasporedu u prostoriji.
  1.890  RSD
  Picture of Schwoller Zavesa rolo krem

  Schwoller Zavesa rolo krem

  Rolo zavesa, krem,90x170. Komplet sa priborom za montažu. Rolo zavese su moderne i dizajnirane tako da se mogu uklopiti u svaki tip enterijera. Pored estetske, imaju i funkcionalnu ulogu, štite od Sunca i toplote. Lako se postavljaju i još lakše održavaju. Dobar primer zavesa koje će se uklopiti u različite stilove uređenja i kojima ćete vašem dizajnu prostora dati novi nivo elegancije. Savršeno će se prilagoditi različitom nameštaju i rasporedu u prostoriji.
  1.890  RSD
  Picture of Schwoller Zavesa rolo sv smeđa

  Schwoller Zavesa rolo sv smeđa

  Rolo zavesa, svetla smeđa, 90x170. Komplet sa priborom za montažu. Rolo zavese su moderne i dizajnirane tako da se mogu uklopiti u svaki tip enterijera. Pored estetske, imaju i funkcionalnu ulogu, štite od Sunca i toplote. Lako se postavljaju i još lakše održavaju. Dobar primer zavesa koje će se uklopiti u različite stilove uređenja i kojima ćete vašem dizajnu prostora dati novi nivo elegancije. Savršeno će se prilagoditi različitom nameštaju i rasporedu u prostoriji.
  1.890  RSD
  Picture of Schwoller Zavesa zastor rolo bambus

  Schwoller Zavesa zastor rolo bambus

  Rolo zastor od bambusa 60x160. Komplet sa priborom za montažu. Deluje kao zaštita od Sunca i vetra, i kao prirodni ukras. Rolo bambus je zavesa idelna za terase, povezana jakim konopcem, i mehanizmom za namotavanje i odmotavanje. Izrađena od prirodnog materijala i doprinosi atmosferi Vašeg doma.
  799  RSD
  Filters Close