Kategorije proizvoda
  Meni Zatvori

  Serviranje hrane

  View as Mreža Lista
  Sortiraj
  Filter by attributes
  • Perivost u mašini
  • Da
  Picture of Bokal 1l svetli etno keramika

  Bokal 1l svetli etno keramika

  180101158
  Ručno rađeno keramičko posuđe. Posuda je glazirana i namenjena je za serviranje pića. Posedujemo zdravstveni sertifikat koji garantuje da je posuđe u potpunosti bezbedno za pripremu i konzumiranje hrane.
  739  RSD
  Picture of Bokal 1l tamni etno keramika

  Bokal 1l tamni etno keramika

  180101157
  Ručno rađeno keramičko posuđe. Posuda je glazirana i namenjena je za serviranje pića. Posedujemo zdravstveni sertifikat koji garantuje da je posuđe u potpunosti bezbedno za pripremu i konzumiranje hrane.
  739  RSD
  Picture of Bokal sa slamčicom 600ml

  Bokal sa slamčicom 600ml

  180101230
  Bokal sa slamčicom 600ml je prikladan za sve prilike i svakodnevnu upotrebu, modernog dizajna i lak za pranje, dobro leži u ruci i daće estetski pečat enterijeru.
  399  RSD
  Picture of Bonus Činija staklo oblik jabuke

  Bonus Činija staklo oblik jabuke

  180101297
  Staklena činija u obliku jabuke pogodna je za serviranje raznih vrsta salata ili suve hrane. Laka je za održavanje jer se može prati ručno i u mašini za pranje posuđa. Može se koristiti kod kuće i na radnim mestima.
  319  RSD
  Picture of Bormioli Rocco bokal stakleni Bistrot

  Bormioli Rocco bokal stakleni Bistrot

  Šta god da piješ, nije reč samo o ukusu pića. Naši bokali daju posebnu, ličnu notu. Izaberi otmen kvalitetan Bormioli Rocco bokal stakleni Bistrot. Među našim bokalima možeš naći veliki izbor za svaku priliku, idealne za hladna osveženja.
  209  RSD
  Picture of Bormioli Rocco bokal stakleni Misura

  Bormioli Rocco bokal stakleni Misura

  Šta god da piješ, nije reč samo o ukusu pića. Naši bokali daju posebnu, ličnu notu. Izaberi otmen kvalitetan Bormioli Rocco bokal stakleni Misura. Među našim bokalima možeš naći veliki izbor za svaku priliku, idealne za hladna osveženja.
  379  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša Glit long drink 6/1

  Bormioli Rocco čaša Glit long drink 6/1

  180100362
  Ulepšajte druženje sa prijateljima ili porodicom sa ovim kvalitetnim čašama za vodu. Bormioli Rocco čaša Glit long drink 6/1 je deo kolekcije Glit, koja sadrži svetlosne efekte inspirisane isprepletanim prirodnim materijalima koji čine sto za ručavanje svetlijim i originalnim. Čaša koja ima kapacitet od 0,39l dizajnirana je za mirnu, gaziranu i toničnu vodu. Kao i ostali modeli u kolekciji, izdvaja se gustom dekoracijom koja stvara spektakularne efekte. Proizvod je siguran za pranje u mašini za pranje posuđa.
  519  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša kristalna Grappa 3/1

  Bormioli Rocco čaša kristalna Grappa 3/1

  180100391
  Bormioli Rocco čaša kristalna Grappa 3/1, ova čaša za rakiju sa stopom je deo kolekcije Restoran, koja uključuje artikulisanu paletu proizvoda izričito dizajniranih da služe različite vrste pića i vina, kako bi poboljšali njihov izgled, arome i organoleptičke karakteristike. Ova čaša, koja ima kapacitet od 8,5cl ima klasičan oblik "Tulipana", idealna je za posluživanje rakije i alkoholnih pića. Veoma ujednačen i lineran obod postiže se upotrebom laserskog zraka (sečenje oboda). Ova tehnologija poboljšava kvalitet proizvoda, posebno dizajniranih da zadovolje potrebe profesionalaca i visokokvalitetne degustacije vina. Proizvod siguran za pranje u mašini za pranje posuđa.
  1.290  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša luna D.O.F. 3/1

  Bormioli Rocco čaša luna D.O.F. 3/1

  180100390
  Ulepšajte druženje sa prijateljima ili porodicom sa ovim kvalitetnim čašama za vodu. Staklena čaša za vodu Bormioli Rocco čaša Luna D.O.F. 3/1 zapremine 0,34l.
  759  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša rakija/liker Fiore Schnaps 1/1

  Bormioli Rocco čaša rakija/liker Fiore Schnaps 1/1

  180100387
  Bormioli Rocco čaša rakija/liker Fiore Schnaps 1/1, ova čaša za rakiju sa stopom je deo kolekcije Fiore, istorijske serije posvećene svakodnevnom degustiranju. Bormioli Rocco čaša rakija/liker fiore schnaps 1/1 sa stopom Riserva grappa ima kapacitet od 5,5cl. Klasični oblik burenceta prilagođava se bilo kom okruženju.
  269  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša Ypsilon margarita 2/1

  Bormioli Rocco čaša Ypsilon margarita 2/1

  180100385
  Ova čaša je deo kolekcije Ipsilon, dizajnirana za profesionalce u barovima. Ove čaše se ističu ekskluzivnim i nepogrešivim dizajnom i tankom i elegantnom zategnutom stabljikom. Ovaj model je pogodan za posluživanje Margarite zahvaljujući klasičnom obliku „Obrnutog sombrera“; zapremine je 24,5cl.
  1.090  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša za aperitiv Ypsilon 3/1

  Bormioli Rocco čaša za aperitiv Ypsilon 3/1

  180100383
  Ova čaša je deo kolekcije Ipsilon, koju je posebno kreirao Bormioli Rocco za barovski svet. Elegantni dizajn Ipsilona dostupan je u raznim oblicima za poboljšanje svih vrsta koktela i pića. Model pre večere, koji ima kapacitet od 0,25l pogodan je za posluživanje onih aperitiva - uglavnom prijatno gorkog ukusa - koji se pripremaju za uživanje u večeri. Čaša se može prati u mašini za pranje posuđa.
  699  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša za kratka pića Luna 3/1

  Bormioli Rocco čaša za kratka pića Luna 3/1

  180100389
  Ova čaša je deo kolekcije Luna, koja uključuje široku seriju čaša dizajniranih da elegantno postave sto ili da sa stilom posluže različite vrste koktela. Ovaj model, koji ima kapacitet od 0,26l, dizajniran je za posluživanje prirodne vode ili peneće vode i tonika. Njegovi oblici su trezni i suštinski važni. Odlikuje se glatkim obodima i ivicama sa mehurićem koji „pluta“ u osnovi, savršena za svakodnevnu upotrebu. Čaša je pogodna za pranje u mašini za pranje posuđa.
  769  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša za liker Sorgente liquore 3/1

  Bormioli Rocco čaša za liker Sorgente liquore 3/1

  180100380
  Bormioli Rocco čaša za liker Sorgente Siquore 3/1, ove čaše su deo kolekcije Sorgente: ovaj asortiman nudi žlebove prilagođene prstima koji čaši daju osećaj pokreta kao i lako držanje. Ovaj model, koji ima kapacitet od 0,07l, dizajniran je za uslugu likera, grenčine i rakije. Proizvod koji se može prati u mašini za pranje posuđa.
  759  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša za martini Ypsilon 2/1

  Bormioli Rocco čaša za martini Ypsilon 2/1

  180100386
  Karakteriše se ekskluzivnim i nepogrešivim dizajnom i tankom, elegantnom i ispruženom stabljikom, Ipsilon paleta valorizuje svako piće i svaku priliku. Zahvaljujući širokom asortimanu čaša za koktele i visokoj stabilnosti baze, ovi predmeti su savršeno rešenje za barmene. Stablo ovog stakla, proizvedeno u jednom komadu sa čašom, zagreva se obrađeno i podvrgava određenoj vuči. Naročito svetle i svetlucave, čaše Bormioli Rocco sa ispruženom stabljikom su apsolutno elegantne i praktične, idealne za svakodnevnu upotrebu. Ovaj model staklene čaše konusnog oblika savršen je za uslugu Martini koktela. Zapremina: 24,5cl.
  1.090  RSD
  Filters Close