Kategorije proizvoda
  Meni Zatvori

  Senzori

  View as Mreža Lista
  Sortiraj
  Picture of Philips Hue senzor pokreta

  Philips Hue senzor pokreta

  160600013
  Kontrolišite automatski osvetljenje u domu pomoću Philips senzora pokreta. Bežični senzor pokreta, napajanje pomoću baterije. Svetla se aktiviraju prolaskom pored senzora. Idealan za kupatilo, hodnik, garažu ili podrum. Zahvaljujući senzoru za prepoznavanje dnevne svetlosti, senzor pokreta će aktivirati svetlo samo kada je neophodno. Potrebno je da bude povezan sa Philips Hue Bridge-om
  6.690  RSD
  Picture of Wise hranilica za kucne ljubimce WiFi smart

  Wise hranilica za kucne ljubimce WiFi smart

  160600010
  Hranilica za kućne ljubimce smart. Nahranite vaseg kucnog ljubimca sa bilo kog mesta. Izaberite broj porcija i vreme kada ce biti nahranjen vaš ljubimac. Kamera omogućava da vidite da je ljubimac nahranjen. Lako povezivanje na mobilni telefon i jednostavno korišćenje.
  25.990  RSD
  Picture of Wise osveživač aroma WiFi smart

  Wise osveživač aroma WiFi smart

  160600012
  Wifi pametni osveživač prostora aroma. Uparite Wifi pametni difuzer sa aplikacijom na vašem mobilnom telefonu ili tabletu i možete kontrolisati difuzer putem aplikacije bilo gde da se nalazite. Pored prirodnog dizajna možete uneti egzotične mirise po sopstvenom ukusu u vaš dom. Kapacitet uređaja je 400ml i može izdržati 8h stalnog rada.
  6.290  RSD
  Picture of Wise senzor dima WiFi smart

  Wise senzor dima WiFi smart

  160600003
  WiFi pametni detektor dima uparite sa aplikacijom na mobilnom telefonu. Dobićete notifikaciju na svom mobilnom telefonu u real time, odnosno notifikaciju ćete dobiti istog trenutka kada senzor detektuje poplavu i to bilo gde da se nalazite. Veoma male dimenzije omogućavaju jednostavnu montažu. Aplikacija koja se koristi na mobilnom telefonu je Smart Life, besplatna je i dostupna za sve Android i IOS mobilne telefone. Dobijate notifikaciju kada je baterija u senzoru skroz prazna.
  3.590  RSD
  Picture of Wise senzor pokreta WiFi smart

  Wise senzor pokreta WiFi smart

  160600001
  Wifi pametni detektor pokreta uparite sa aplikacijom na mobilnom telefonu. Svaki put kada se detektuje pokret, dobićete notifikaciju na svom mobilnom telefonu. Notifikacije su real time, odnosno notifikaciju ćete dobiti istog trenutka kada senzor detektuje pokret i to bilo gde da se nalazite. Veoma male dimenzije omogućavaju jednostavnu montažu. Aplikacija koja se koristi na mobilnom telefonu je Smart Life, besplatna je i dostupna za sve Android i IOS mobilne telefone.
  3.490  RSD
  Picture of Wise senzor poplave WiFi smart

  Wise senzor poplave WiFi smart

  160600002
  Wifi pametni detektor vode/poplave uparite sa aplikacijom na mobilnom telefonu. Dobićete notifikaciju na svom mobilnom telefonu u real time, odnosno notifikaciju ćete dobiti istog trenutka kada senzor detektuje poplavu i to bilo gde da se nalazite. Veoma male dimenzije omogućavaju jednostavnu montažu. Aplikacija koja se koristi na mobilnom telefonu je Smart Life, besplatna je i dostupna za sve Android i IOS mobilne telefone. Dimenzija: 68x68x24mm.
  3.490  RSD
  Picture of Wise senzor za co WiFi smart

  Wise senzor za co WiFi smart

  160600004
  Wifi pametni CO senzor je pametni senzor za detekciju ugljen-monoksida. Dizajniran je sa integrisanom wifi konekcijom. Detektor koristi senzor izuzetnih performansi sa zvučnim i svetlosnim alarmom. Poseduje senzor gasa sa visokom stabilnošću i osetljivošću. Omogućava pravovremeno otkrivanje opasnosti i obaveštenja u realnom vremenu na vaš pametni telefon.
  9.490  RSD
  Picture of Wise senzor za vrata - prozore WiFi smart

  Wise senzor za vrata - prozore WiFi smart

  160600000
  Ovaj senzor otkriva svako neželjeno otvaranje vrata i šalje notifikacije u realnom vremenu.
  2.690  RSD
  Picture of Wiz senzor pokreta

  Wiz senzor pokreta

  160600014
  Bežični senzor Wiz podešava vaša svetla da se uključuju i gase u skladu sa detekcijom pokreta. Stavite ga na ulaz ili u hodnik i aktivirajte željene režime osvetljenja samo tako što ćete proći pored, podesite ga da se isključi ili na minimalnu osvetljenost nakon što izađete iz sobe. Podesite senzor da aktivira različite režime osvetljenja tokom različitog doba dana u Wiz aplikaciji (npr. Toplo belo uveče ili noćno svetlo posle spavanja).
  2.690  RSD
  Picture of Wise senzor za gas WiFi smart

  Wise senzor za gas WiFi smart

  160600005
  WiFi pametni gas senzor je WiFi detektor zapaljivog gasa, koji se koristi za otkrivanje curenja zapaljivog gasa i sprečavanje štete izazvane curenjem gasa. Alarm koristi senzor gasa izuzetne stabilnosti. Kada se otkrije zapaljivo curenje gasa i dostigne se koncentraciona vrednost, alarm će poslati signal za uzbunu 70dB zvučnog alarma kao i real time notifikaciju na vaš mobilni telefon. Ovaj senzor se koristi u zatvorenom prostoru gde može doći do curenja gasa, kao što su kuhinje.
  4.290  RSD
  Picture of Wise fontana za kućne ljubimce WiFi smart

  Wise fontana za kućne ljubimce WiFi smart

  160600011
  Fontana za kućne ljubimce smart. Povezivanje i kontrola preko mobilnog telefona, podešavanje tajmera, postavljanje rasporeda automatskog točenja kako bi Vaš ljubimac uvek imao pristup vodi. Kapacitet rezervoara je 2l. Uređaj poseduje UV svetlost koja ubija bakterije i viruse. Mogućnost pravljenja raznih uslova automatizacije. Kompatibilno sa Amazon Alexa i Google Home.
  6.290  RSD
  Picture of Wise termostat model SAA920FHL WiFi smart

  Wise termostat model SAA920FHL WiFi smart

  160600006
  Termostat Wifi smart, sobni termostat namenjen za regulisanje temperature ručno ili putem mobilne aplikacije. Termostat uključuje/isključuje vaš sisitem u zavisnosti od podešene temperature. Moguće je precizno podešavanje za svaki dan u nedelji. Poseduje i funkciju detekcije otvorenog prozora.
  10.990  RSD
  Picture of Wise termostat model T19XWHB WiFi smart

  Wise termostat model T19XWHB WiFi smart

  160600007
  Termostat Wifi smart, sobni termostat namenjen za regulisanje temperature ručno ili putem mobilne aplikacije. Termostat uključuje/isključuje vaš sisitem u zavisnosti od podešene temperature. Moguće je precizno podešavanje za svaki dan u nedelji. Poseduje i funkciju detekcije otvorenog prozora.
  18.990  RSD
  Picture of Wise ventil kontroler WiFi smart

  Wise ventil kontroler WiFi smart

  160600008
  Ventil kontroler Wifi smart, pomoću mobilnog telefona ili tableta možete otvoriti/zatvoriti ventil, podesite tajmer i razne uslove automizacije. Napajanje 100–240V.
  6.490  RSD
  Picture of Wise ventil WiFi smart

  Wise ventil WiFi smart

  160600009
  Pametni ventil Wifi smart, pomoću mobilnog telefona ili tableta možete otvoriti/zatvoriti ventil, podesite tajmer i razne uslove automizacije. Protok 16Bar. Primenjivo na nove i stare ventile za cevovode. Uparite wifi pametni ventil sa wifi senzorom za detekciju poplave, koji će automatski zatvoriti ventil i poslati real time notifikaciju na mobilni telefon. Pogodni za kontrolu ventila za vodu, bazene za punjenje, farme za zalivanje.
  14.990  RSD
  Filters Close