Kategorije proizvoda
  Meni Zatvori

  Podno grejanje termostati

  View as Mreža Lista
  Sortiraj
  Filter by attributes
  Picture of Uponor termostat Comfort E DIAL SET T-85 230V

  Uponor termostat Comfort E DIAL SET T-85 230V

  100500017
  Prekidači za sat, termostati i kontrola osvetljenja. prema šemi kola na uređaju.Regulator prepoznaje temperaturu preko spoljni daljinski senzor. Kontroler se uključuje kada je temperatura senzora ispod podešene temperature i isključuje se čim se postigne potrebna sobna temperatura (zadata vrednost). Ako dođe do kvara senzora (kratkog spoja ili prekida), kontroler će preći u režim greške.
  9.390  RSD
  Picture of Uponor termotajmer Comfort E digitalni program FLUSH T-87

  Uponor termotajmer Comfort E digitalni program FLUSH T-87

  100500019
  Uponor Comfort E koristi se za instalacije električnog podnog grejanja. Programabilni termostat je i programer. i sobni termostat. Programer vam omogućava da podesite periode „Uključeno“ i „Isključeno“ tako da odgovaraju vašem načinu života. Omogućiće vam da izaberete različite temperature u svom domu u različito doba dana (i dana u nedelji), kako biste zadovoljili vaše posebne potrebe i sklonosti. Postavljanje programabilnog sobnog termostata na viši nivo temperatura neće ubrzati zagrevanje prostorije. Brzina zagrevanja prostorije zavisi od dizajna i veličinu sistema podnog grejanja. i sobni termostat. Programer vam omogućava da postavite periode „Uključeno“ i „Isključeno“ da odgovara vašem načinu života. Sobni termostat radi merenje temperature vazduha, uključivanje grejanja kada temperatura vazduha padne ispod termostata podešavanje i isključivanje nakon podešene temperature je dostignut.
  12.590  RSD
  Picture of Uponor termotajmer Comfort E digitalni program T-87IF

  Uponor termotajmer Comfort E digitalni program T-87IF

  100500018
  Programabilni regulator temperature T-87IF dozvoljava. programiranje prekidačkih događaja (do 9) i temperatura prema ličnim potrebama. Nakon instalacije uređaj automatski prikazuje doba dana i sobnu temperaturu. Može se koristiti zajedno sa: • Električni sistemi podnog grejanja kod kojih je temperatura poda mora biti ograničen na određenu vrednost • Sistemi podnog grejanja sa toplom vodom zajedno sa termički aktuatori Za merenje temperature poda daljinski senzor se mora koristiti
  18.090  RSD
  Filters Close