Kategorije proizvoda
  Meni Zatvori

  Oprema za održavanje podova i prozora

  View as Mreža Lista
  Sortiraj
  Picture of Gardena Set za pranje podova

  Gardena Set za pranje podova

  180200184
  Set sačinjavaju: gruba četka za pranje, protočna drška dužine 150cm i set šampona.
  7.490  RSD
  Picture of Leifheit čistač poda mop, viskoza

  Leifheit čistač poda mop, viskoza

  180200063
  Leifheit CLASSIC Mop za brzo i jednostavno čišćenje pločica, parketa i kamenih podova. Bilo da se radi o velikim površinama podova ili stepenicama, sa svojim dugačkim trakama od viskoze dužine 27 cm, koje “hvataju” veliku količinu prljavštine u samo jednom potezu, idealan je za brzo i temeljno čišćenje. Zahvaljujući njihovom laganom pokretu, vlakna uklanjaju prljavštinu pod bilo kojim uglom i baš zato je ovaj mop odličan za stepenice. Leifheit CLASSIC Mop je opremljen kvalitetnom čeličnom drškom sa premazom otpornim na rđanje. Drška dužine od 125cm omogućava idealnu radnu visinu. Glava ima produžen vek trajanja jer se jednostavno može skinuti i oprati u veš mašini na 60°C. Leifheit CLASSIC Mop se može kombinovati sa Leifheit kofom COMBI i oceđivačem COMBI za čišćenje bez potrebe za savijanjem ili dodirivanjem prljave vode.
  1.190  RSD
  -21% Picture of Leifheit čistač poda, easyspray xl, micro duo

  Leifheit čistač poda, easyspray xl, micro duo

  180200077
  Čistač poda Easy spray XL micro duo Leifheit omogućava brzo i lako čišćenje podova. Čistač poda Easy spray XL micro duo Leifheit je opremljen rezervoarom kapaciteta 650ml, koji se jednostavno skida i postavlja i lako se puni vodom ili sredstvom za čišćenje.

  Mlaznica omogućava precizno doziranje tečnosti i prskanje površina u vidu fine izmaglice, pa je čistač Easy Spray pogodan i za osetljivije površine, poput parketa. Čistač poda Easy spray XL micro duo Leifheit dolazi sa navlakom za brisanje širine 42cm, napravljenom od mikro vlakana, koja dobro upijaju tečnosti i lako uklanjaju mrlje. Pokretna glava čistača olakšava čišćenje oko nogara nameštaja.
  5.890  RSD 4.599  RSD
  -26% Picture of Leifheit čistač poda, glava za clik system

  Leifheit čistač poda, glava za clik system

  180200057
  Leifheit Click sistem CLEAN & AWAY je praktičan za brzo suvo čišćenje. Jedna drška - i uvek odgovarajuća glava uz to. To je Leifheit Click sistem. Sada se praktična drška može koristiti i sa čistačem prašine CLEAN & AWAY. Jednostavno stavite podnu ploču na Click dršku, zaključajte i gotovo. Moderna glava brisača je idealna za brzo suvo čišćenje svih ravnih podova. U četiri stezaljke za krpe u nekoliko koraka se postavlja Static maramica za prašinu, koja kao magnet privlači prašinu. CLEAN & AWAY podna ploča se isporučuje sa 5 Static krpa za prašinu i opremljena je za 360 stepeni okretnim zglobom, što omogućava jednostavno čišćenje i ispod ravnog nameštaja. Pritom CLEAN & AWAY podna ploča poseduje izrez koji je namenjen za čišćenje oko nogara stola i stolica. Teleskopska drška sa CLICK sistemom obezbeđuje odgovarajuću radnu visinu, i prodaje se odvojeno.
  999  RSD 739  RSD
  Picture of Leifheit čistač poda, Picospray s

  Leifheit čistač poda, Picospray s

  180200075
  Leifheit PICO SPRAY je savršen čistač za brzinsko čišćenje.
  Čistač podova PICO SPRAY je originalni LEIFHEIT džoger sa raspršivačem.
  PICO SPRAY nudi poseban komfor tokom čišćenja jer pored glave za čišćenje i krpe za brisanje, pri ruci je odmah i kanister sa vodom i raspršivačem.
  PICO SPRAY na dršci poseduje rezervoar za vodu koji može da se skida i puni. Raspršivač se aktivira na ručki: jednostavno aktivirajte potisnu polugu i PICO SPRAY već rasprskava fini mlaz čiste vode ili Vaše kombinacije sredstva za čišćenje i dezinfekciju. Zbog toga je PICO SPRAY idealan čistač za povremeno brzo čišćenje, jer uništava sve viruse i bakterije. Poređenje sa drugim čistačima odnosno džogerima sa raspršivačem pokazuje njegovo celo umeće: tamo gde drugi čistači koriste samo težinu vode za čišćenje, PICO SPRAY poseduje sistem koji koristi pritisak. Sa punom snagom od 20 bara on rasprskava čak i kada se upotrebljava horizontalno i tada iskoristi i poslednju kap iz svog rezervoara. Njegov fini sloj za čišćenje je pogodan i za podove osetljive na vlagu.
  PICO SPRAY može da rasprskava oko 400 puta, pre nego što njegov rezervoar od 0,8 litara mora ponovo da se napuni.
  Kada je reč o pokretljivosti on nudi komfor tipičan za Leifheit: pomoću pokretljive glave čistača savija se ravno ispod kreveta i pažljivo briše svaki ugao i stepenik.
  Njegova kvalitetna Micro Tech krpa koja se dobija uz čistač može da se pere do 100 puta u mašini za veš.
  Uz PICO SPRAY možete koristiti i LEIFHEIT maramice za jednokratnu upotrebu. Širina glave džogera sa raspršivačem iznosi 26 cm.
  3.890  RSD
  Picture of Leifheit čistač poda, xl 42cm, sa teleskopom

  Leifheit čistač poda, xl 42cm, sa teleskopom

  180200065
  Čistač poda Leifheit CLASSIC XL pravi je izbor za povremeno temeljno čišćenje. Čistač poda CLASSIC XL pravi je izbor za povremeno temeljno čišćenje. Navlaka od mikrovlakna odlično upija prljavštinu i vodu. Čistač podova dodatno sadrži štipaljke za kačenje krpa ili maramica, tako da navlaka brzo može da se zameni maramicama za jednokratnu upotrebu ili višenamenskom krpom. Samo korišćenje je veoma komforno i lagano: širinom čišćenja od 42 cm, čistač podova CLASSIC XL idealan je za čišćenje velikih površina. Pokretni zglob omogućava efikasno čišćenje u krivudavim linijama i spretno kruži oko nogara. Zahvaljujući savitljivoj teleskopskoj dršci, lako je dospeti do teško pristupačnih mesta ispod ormana i kreveta. Za optimalnu radnu visinu, drška se može izvući od 75 do 130 cm.
  2.490  RSD
  -26% Picture of Leifheit čistač prašine, duster xl, click system

  Leifheit čistač prašine, duster xl, click system

  180200053
  Antistatički praško sa DUSTER XL-dužinom za čišćenje, kojim možete da dohvatite svaki ugao. Bez prašine za nekoliko sekundi. Antistatički, posebno gust mikrofiber vezuje prašinu i tako sprečava da se čestice prašine samo uskovitlaju i ponovo spuste na neko drugo mesto. Njegova nežna, mekana vlakna pritom klize kroz svaku naprslinu i neravninu. DUSTER XL blago i nežno klizi i preko izuzetno osetljivih površina kao što su monitori računara i televizora. DUSTER XL poseduje posebno dugačku površinu za čišćenje od 38 cm. Ručka omogućava primenu Leifheit CLICK sistema drške sa teleskopskom funkcijom zahvaljujući kojoj DUSTER XL može da dosegne i do najudaljenijih uglova sobe. Takođe može da se savije i da se prilagodi svakom uglu. Mogućnost kačenja za praktično odlaganje.
  1.090  RSD 799  RSD
  -26% Picture of Leifheit čistač prašine, ugaoni, dusty

  Leifheit čistač prašine, ugaoni, dusty

  180200054
  Temeljno čišćenje paučine pomoću Leifheit DUSTY čistača za zidove. Specijalan trouglasti oblik skuplja nečistoće iz svakog ugla. Zahvaljujući svom unapređenom dizajnu, DUSTY čistač za paučinu i prašinu može da se zavuče i iza garnišne za zavese. Kompaktna ručna četka za čišćenje opremljena je Click sistemom i može da se produži pomoću bilo koje Leifheit teleskopske drške koje se prodaju odvojeno. Može da se pere pod tekućom vodom.
  1.090  RSD 799  RSD
  -24% Picture of Leifheit čistač za pločice i tuš kabine

  Leifheit čistač za pločice i tuš kabine

  180200050
  Leifheit FLEXY PAD sa gumom i mikrofiber peračem pločica i kada, sa obrtnim nagibnim zglobom. FLEXY PAD perač pločica i kada omogućava jednostavno čišćenje kupatila i tuš kabina. Zahvaljujući ogromnoj pokretljivosti i velikom dometu FLEXY PAD briše i najudaljenije uglove. Okrugao izrez omogućava da se površina brisanja FLEXY PAD tačno prilagodi obliku slavina i uz nekoliko pokreta uklanja prljave ivice. Njegova 360°-obrtna spojnica čini ga pritom izuzetno okretnim. Bez problema savladava svaku oblinu kade, može spretno da se vodi oko slavine i pažljivo briše svaki ugao. Posle mokrog čišćenja FLEXY PAD se jednostavno okrene i pločice i tuš kabina već mogu pomoću gumenog brisača da se dovedu do visokog sjaja.

  Navlaka FLEXY PAD perača pločica i kada napravljena je od oprobanog Leifheit mikrofibera i može da se skine i opere u mašini za pranje veša. Redovi najfinijih, lako povišenih čekinja dosežu do dna dubokih fuga i bez napora otklanjaju kamenac i ostatke sapuna. Širina brisača iznosi 20 cm.
  949  RSD 719  RSD
  Picture of Leifheit čistač za pod, combi m, micro duo

  Leifheit čistač za pod, combi m, micro duo

  180200067
  Čistač poda COMBI je savršen partner za čišćenje parketa i pločica. Njegov pokretni zglob se rotira 360° i omogućava efikasno čišćenje širokim pokretima u vidu talasa. Velike površine mogu brzo da se očiste jer je širina glave čistača čak 33cm. Jednistven dizajn navlake omogućava čišćenje do ivica i uglova. Kombinacija kvalitetnog pamuka i mikrofibera ima visokoupijajuću moć, a njena tekstura omogućava efikasno skupljanje vode i grube prljavštine. Jednostavno korišćenje mehanizma za ceđenje navlake laganim pritiskom noge na papučicu na glavi čistača. Drška je proizvedena od aluminijuma i na sebi sadrži CLICK System, pa je možete koristiti i sa drugim proizvodima koji imaju CLICK System. Navlaka se jednostavno skida, i može se prati u veš mašini na 60°C.
  2.990  RSD
  Picture of Leifheit čistač za pod, picobello s plus

  Leifheit čistač za pod, picobello s plus

  180200069
  PICOBELLO - idealan saveznik za čišćenje površina srednje veličine. Savršen čistač poda za, pre svega, pločice, kako u kupatilu, tako i na terasi ili u hodniku. Može se koristiti i za parket. Površine mogu brzo da se očiste jer je širina glave čistača 27cm. Idealan je za uglove, stepeništa i čišćenje ispod nameštaja zbog svog savitljivog zgloba koji omogućava jednostavno rukovanje i pristup. Opremljen je novim, usavršenim mehanizmom za jednostavno ceđenje sunđera. Mehanizam za ceđenje se aktivira laganim povlačenjem plastišnog oceđivača na dršci i efikasno cedi vodu i nečistoće iz sunđera bez imalo muke. Takođe ima i pokretan zglob koji se rotira 360° i omogućava lagano čišćenje, pokretima u vidu talasa. Sunđer je pričvršćen preko čičak trake, lako se skida i može da se pere u veš mašini na 60°C. Čistač je izrađen od aluminijuma i BASF plastike, što ga čini veoma laganim i dugotrajnim.
  3.190  RSD
  -22% Picture of Leifheit čistač za prozore 3 u 1, click system

  Leifheit čistač za prozore 3 u 1, click system

  180200048
  Leifheit ručni čistač prozora 3u1 savršeno pere staklene površine. Pomoću samo jednog uređaja mogu odjednom da se obave tri radna koraka: čišćenje stakala, čišćenje uglova i okvira prozora, i brisanje stakla. Ovo je omogućeno jedinstvenom navlakom od mikrofibera koja istovremeno čisti i okvir prozora sa strane. Nakon čišćenja integrisan gumeni skidač obezbeđuje sjaj bez tragova brisanja. Za pokretljivost i maksimalnu udobnost korišćenja ručni čistač prozora 3u1 ima obrtni nagibni zglob. Zbog toga je izuzetno pogodan za efikasno čišćenje i brisanje krivudavim linijama kretanja - tehnikom profesionalnih čistača prozora. Širina brisanja iznosi 33 cm. Ručka je kompatibilna za korišćenje sa svim Leifheit Click sistem drškama sa teleskopskom funkcijom.
  1.490  RSD 1.159  RSD
  -24% Picture of Leifheit čistač za prozore, 28cm, powerslide

  Leifheit čistač za prozore, 28cm, powerslide

  180200046
  Kristalno čisto staklo bez tragova. Od prvog pokreta njegova kvalitetna guma omogućava savršeno čišćenje stakala, a zbog pokretnog zgloba na čistaču posao ćete završiti brzo,talasastim pokretima. Zglob takođe može i da se fiksira za ravne pokrete. Površina dela za čišćenja je 28cm, pa može da se koristi za male i nedostupne staklene površine. Prodaje se bez drške, ali na sebi sadrži CLICK System pa se može koristiti u kombinaciji sa svim Leifheit drškama koje na sebi imaju CLICK System montaže,pogdan za čišćenje visokih staklenih površina, čak do 5m.
  789  RSD 599  RSD
  -25% Picture of Leifheit čistač za prozore, 40cm, powerslide

  Leifheit čistač za prozore, 40cm, powerslide

  180200047
  Kristalno čiste velike staklene površine bez tragova uz Leifheit SLIDER XL. Njegova kvalitetna guma omogućava savršeno čišćenje stakala, a zbog pokretnog zgloba na čistaču, posao ćete završiti brzo talasastim pokretima poput profesionalnog čistača prozora. Zglob takođe može i da se fiksira za ravne pokrete. Širina dela za čišćenje je čak 40cm što ga čini idealnim saradnikom za brzo i efikasno čišćenje velikih staklenih površina. Prodaje se bez drške, ali na sebi sadrži CLICK System pa se može koristiti u kombinaciji sa svim Leifheit drškama koje na sebi imaju CLICK System montaže,pogodan za čišćenje visokih staklenih površina čak do 5m.
  889  RSD 659  RSD
  Picture of Leifheit čistač za tuš kabine

  Leifheit čistač za tuš kabine

  180200045
  CABINO čistač tuš kabina ne dozvoljava da dođe do skupljanja nečistoća i kamenca. Posle tuširanja jednostavno obrišite zidove tuš kabine i pločice. Sa praktičnim užetom za kačenje. Širina brisača iznosi 24 cm.
  889  RSD
  Filters Close