Kategorije proizvoda
  Meni Zatvori

  Obuća

  View as Mreža Lista
  Sortiraj
  Picture of Aimont cipela bezbednosna Avangard S3 esd plitka

  Aimont cipela bezbednosna Avangard S3 esd plitka

  Zaštitna vodoodbojna plitka cipela marke Aimont je napravljena od specijalnog PUTEK materijala veoma prozračnog i otpornog na habanje. Postavljene Over dry materijalom koji je antiabrazivan, sa antigljivičnim svojstvima mekan i prozračan. Zaštitna kapa ALU LITE - aluminijumska sa membranom koja diše. Kompozitni međuđon na bazi keramike i aramida, fleksibilan i lagan. Đon izrađen je od meke E-TPU infinergy pene udoban za nošenje i u dužem vremenskom periodu, otporan na habanje na ulja i naftu, ima shok apsorber energije u oblasti pete i odlična protivklizna svojstva. Dvoslojni poliuretanski đon. Uložak Comfort plus je anatomski, antigljivični i antistatički.
  9.290  RSD
  Picture of Aimont cipela bezbednosna Havoc S3 plitka

  Aimont cipela bezbednosna Havoc S3 plitka

  Zaštitna cipela Havoc S3 napravljena od specijalnog PUTEK ima zaštitnu kapu I međuđon koji vas štite od raznih povreda. Postavljene su materijalom koji je antiabrazivan I antigljivičan. Poliuretanski đon otporan je na habanje, ulja, naftu i ima šok apsorber u predelu pete. Uložak VENTO PLUS je anatomski, antigljivični i antistatički.
  8.190  RSD
  Picture of Aimont cipela bezbednosna Invader S1P plitka

  Aimont cipela bezbednosna Invader S1P plitka

  Zaštitna cipela Invader S1P napravljena od antilop kože ima zaštitnu kapu I međuđon koji vas štite od raznih povreda. Postavljene su materijalom koji je antiabrazivan I antigljivičan. Poliuretanski đon otporan je na habanje, ulja, naftu i ima šok apsorber u predelu pete. Uložak VENTO PLUS je anatomski, antigljivični i antistatički.
  7.590  RSD
  Picture of Aimont cipela bezbednosna Oxygen S1P plitka

  Aimont cipela bezbednosna Oxygen S1P plitka

  Zaštitna cipela Oxygen S1P napravljena od antilop kože ima zaštitnu kapu I međuđon koji vas štite od raznih povreda. Postavljene su materijalom koji je antiabrazivan I antigljivičan. E-TPU đon otporan je na habanje, ulja, naftu i ima šok apsorber u predelu pete. Uložak COMFORT PLUS je anatomski, antigljivični i antistatički.
  10.990  RSD
  Picture of Alba cipela radna bruno plitka

  Alba cipela radna bruno plitka

  Lagana cipela pogodna za svakodnevno nošenje sa PU đonom otpornim na klizanje. Uložak je napravljen od memorijske pene što dovodi do maksimalnog komforta tokom nošnje.
  4.590  RSD
  -10% Picture of Čizma crna kratka NN Tronchetto

  Čizma crna kratka NN Tronchetto

  Čizma Tronchetto je napravljena od kvalitetnog PVC. Namenjena je za mokre, vlažne uslove u građevinarstvu, poljoprivredi, industriji i slično.
  999  RSD 899  RSD
  -14% Picture of Čizma zelena kratka VN Tronchetto

  Čizma zelena kratka VN Tronchetto

  Čizma Tronchetto je napravljena od kvalitetnog PVC. Namenjena je za mokre, vlažne uslove u građevinarstvu, poljoprivredi, industriji i slično.
  1.050  RSD 899  RSD
  -6% Picture of Gležnjača zelena Galosh

  Gležnjača zelena Galosh

  Gležnjača Galosh namenjena je za mokre, vlažne uslove u vrtlarstvu i poljoprivrdi. Napravljena je od kvalitetnog PVC.
  749  RSD 699  RSD
  Picture of Patika Douglas

  Patika Douglas

  Wurth patika Douglas, izrađena od kvalitetne kože, lepog izgleda, upašće u oko svima u vašem okruženju.
  Patika je udobna zbog njenog mekanog đona i takođe ne propušta vodu.
  Patika je teget boje sa par motiva u beloj boji.
  4.990  RSD
  Picture of Wurth cipela bezbednosna Intruder S3 duboka

  Wurth cipela bezbednosna Intruder S3 duboka

  Zaštitna cipela Intruder S3 ima kompozitnu kapu i kevlarski međuđon koji će vas zaštititi od raznih povreda. Poliuretanski đon otporan je na habanje. Uložak napravljen od memorijske pene pruža maksimalnu udobnost.
  6.990  RSD
  Picture of Wurth cipela bezbednosna Monza S1P duboka

  Wurth cipela bezbednosna Monza S1P duboka

  Zaštitna cipela Monza S1P napravljena je od antilop kože i najlona sa reflektujućim trakama na peti. Čelična kapa će vas zaštitit od mehaničkih povreda a čelični međuđon od proboja stranih tela. Poliuretanski đon je otporan na dejstva ulja i protivklizni je. Zamenljivi antistatički uložak anatomski je dizajniran tako da pruža maksimalnu udobnost.
  4.690  RSD
  Picture of Wurth cipela bezbednosna Monza S1P plitka

  Wurth cipela bezbednosna Monza S1P plitka

  Zaštitna cipela Monza S1P napravljena je od antilop kože i najlona sa reflektujućim trakama na peti. Čelična kapa će vas zaštitit od mehaničkih povreda a čelični međuđon od proboja stranih tela. Poliuretanski đon je otporan na dejstva ulja i protiv klizni je. Zamenljivi antistatički uložak anatomski je dizajniran tako da pruža maksimalnu udobnost
  4.490  RSD
  Picture of Wurth cipela bezbednosna Mustang S3 duboka

  Wurth cipela bezbednosna Mustang S3 duboka

  Zaštitna cipela Mustang S3 napravljena od crne vodoodbojne kože ima kompozitnu kapu i kevlarski međuđon koji vas štiti od povreda. Poliuretanski đon sa šok apsorberom u predelu pete otporan je na abraziju i proklizavanje. Zamenljivi antistatički uložak anatomski je dizajniran tako da pruža maksimalnu udobnost.
  4.990  RSD
  Picture of Wurth cipela bezbednosna Mustang S3 plitka

  Wurth cipela bezbednosna Mustang S3 plitka

  Zaštitna cipela Mustang S3 napravljena od crne vodoodbojne kože ima kompozitnu kapu i kevlarski međuđon koji vas štiti od povreda. Poliuretanski đon sa šok apsorberom u predelu pete otporan je na abraziju i proklizavanje. Zamenljivi antistatički uložak anatomski je dizajniran tako da pruža maksimalnu udobnost.
  4.790  RSD
  Picture of Wurth cipela bezbednosna Pegazus S1P duboka

  Wurth cipela bezbednosna Pegazus S1P duboka

  Zaštitna cipela Pegazus S1P napravljena od crne kože poseduje čeličnu kapu i međuđon koji vas štite od mehaničkih povreda.
  Unutrašnja postava omogućava disanje kože i povećava komfor u toku nošenja.

  Poliuretanski đon otporan je na dejstva ulja i protivklizni je.
  Zamenljivi antistatički uložak anatomski je dizajniran tako da pruža maksimalnu udobnost.
  3.490  RSD
  Filters Close