Kategorije proizvoda
  Meni Zatvori

  Plaćanje i isporuka

  Načini plaćanja i isporuke  Načini plaćanja

  Na Crafterovom eShopu naručene proizvode možete platiti na više naćina:

  • Pouzećem
  • Platnom karticom
  • Virman
  1. Podržane platne kartice su MasterCard, Visa, Maestro, Dina. Ako izaberete platnu karticu kao način plaćanja, nakon potvrde narudžbine bićete preusmereni na stranicu našeg partnera, Payten-a, na kojoj ćete moći da unesete podatke o kartici. Nakon obavljenog plaćanja, bićete preusmereni nazad na Crafterov sajt na stranicu sa pregledom svoje narudžbine. Podaci o Vašoj kartici nisu vidljivi Crafteru, već samo pružaocu usluga, kompaniji Payten.
  2. Ukoliko odaberete da svoju narudžbinu platite pouzećem, kompletan iznos će naplatiti kurir prilikom isporuke. U ovom slučaju, neophodno je da plaćanje bude u gotovini, te Vas molimo da pripremite gotovinski iznos za plaćanje kuriru.
  3. Ako odaberete virmansko plaćanje, na Vašu e-mail adresu će stići obaveštenje sa podacima za uplatu. Kada primimo uplatu, narudžbina će moći da bude isporučena. Ukoliko ne izvršite uplatu u roku od 5 radnih dana, Vaša narudžbina će biti stornirana.

  Načini isporuke

  Prilikom naručivanja, možete odabrati da li želite isporuku proizvoda na adresu, ili lično preuzimanje u radnji.

  Cena dostave za narudžbine manje od 3.000 dinara je 499 dinara, dok je za narudžbine vrednosti veće od 3.000 dinara besplatna. Očekivani rok isporuke je 3-5 radnih dana.

  Isporuku manjih paketa radi kurirska služba City Express, dok veće pakete isporučuje PIN Logistika. Isporuka se vrši svakog radnog dana 8-17h.

  Prevoz se vrši do zgrade odnosno kuće kupca t.j. do nabližeg mesta gde vozilo može bezbedno da se parkira i istovari robu.

  Napomena:

  Vozač nije u obavezi da poručene artikle unosi u dvorište, kuću odnosno stan.

  Lično preuzimanje u radnji je moguće samo u slučaju avansnog plaćanja. Ukoliko odaberete lično preuzimanje, na Vašu e-mail adresu stići će šifra narudžbine, koju je potrebno da pokažete u radnji da bi vam roba bila izdata. Proizvodi su rezervisani 5 radnih dana, nakon čega se narudžbina stornira, a novac vraća.