Kategorije proizvoda
  Meni Zatvori

  Monoblokovi

  View as Mreža Lista
  Sortiraj
  Picture of Cersanit Carina monoblok baltik sa duroplast daskom

  Cersanit Carina monoblok baltik sa duroplast daskom

  070100012
  Carina monoblok baltik sa duroplast daskom. Napravljen od postojanih materijala koji štite od bakterija i patogenih elemenata. Uz monoblok u kompletu se dobija i sporospuštajuća daska modernog dizajna, laka za ugradnju i održavanje. Carina serija sanitarne keramike ističe se svojim slim i laganim oblikom, što joj omogućava da bude adekvatno rešenje, kako za klasična, tako i za moderna kupatila.
  22.990  RSD
  Picture of Cersanit Carina monoblok simplon sa duroplast daskom

  Cersanit Carina monoblok simplon sa duroplast daskom

  070100013
  Carina monoblok simplon sa duroplast daskom. Napravljen od postojanih materijala koji štite od bakterija i patogenih elemenata. Uz monoblok u kompletu se dobija i sporospuštajuća daska modernog dizajna, laka za ugradnju i održavanje. Carina serija sanitarne keramike ističe se svojim slim i laganim oblikom, što joj omogućava da bude adekvatno rešenje, kako za klasična, tako i za moderna kupatila.
  16.370  RSD
  Picture of Cersanit Moduo monoblok baltik sa ss slim daskom

  Cersanit Moduo monoblok baltik sa ss slim daskom

  070100028
  Moduo monoblok baltik sa ss slim daskom. Inovativna tehnologija, odnosno rimfree ispiranje kod Clean On monobloka Moduo omogućuje da monoblok duže bude čist i zaštićen od bakterija. Glatka, blago savijena površina bez oboda, glavni je preduslov za povećanje nivoa higijene. Prilikom puštanja vode, čisti se cela unutrašnjost šolje i na taj način uklanja sva prljavština i bakterije. Za razliku od obične šolje sa rubom, čišćenje Clean On WC šolje je lakše i jednostavnije pa samim tim nema potrebe za jakim sredstvima za održavanje higijene.
  19.940  RSD
  Picture of Cersanit Monoblok bjanka baltik sa daskom

  Cersanit Monoblok bjanka baltik sa daskom

  070100029
  Monoblok bjanka baltik sa daskom. Napravljen od postojanih materijala koji štite od bakterija i patogenih elemenata. Visok kvalitet izrade, moderan dizajn. Boja: bela.
  12.490  RSD
  Picture of Cersanit Monoblok bjanka simplon sa daskom

  Cersanit Monoblok bjanka simplon sa daskom

  070100030
  Monoblok bjanka simplon sa daskom. Napravljen od postojanih materijala koji štite od bakterija i patogenih elemenata. Visok kvalitet izrade, moderan dizajn. Boja: bela.
  12.490  RSD
  Picture of Cersanit Monoblok kaskada baltik sa daskom

  Cersanit Monoblok kaskada baltik sa daskom

  070100031
  Monoblok kaskada baltik sa daskom. Napravljen od postojanih materijala koji štite od bakterija i patogenih elemenata. Uz monoblok u kompletu se dobija i sporospuštajuća daska modernog dizajna laka za ugradnju i održavanje.
  11.810  RSD
  Picture of Cersanit Monoblok kaskada simplon sa daskom

  Cersanit Monoblok kaskada simplon sa daskom

  070100032
  Monoblok kaskada simplon sa daskom. Napravljen od postojanih materijala koji štite od bakterija i patogenih elemenata. Uz monoblok u kompletu se dobija i sporospuštajuća daska modernog dizajna laka za ugradnju i održavanje.
  11.810  RSD
  Picture of Cersanit Urban harmony monoblok sa ss slim daskom

  Cersanit Urban harmony monoblok sa ss slim daskom

  070100044
  Urban harmony monoblok sa ss slim daskom. Inovativna tehnologija, odnosno rimfree ispiranje kod Clean On monobloka Urban Harmony omogućuje da monoblok duže bude čist i zaštićen od bakterija. Glatka, blago savijena površina bez oboda, glavni je preduslov za povećanje nivoa higijene. Prilikom puštanja vode, čisti se cela unutrašnjost šolje i na taj način uklanja sva prljavština i bakterije. Za razliku od obične šolje sa rubom, čišćenje Clean On WC šolje je lakše i jednostavnije, pa samim tim nema potrebe za jakim sredstvima za održavanje higijene.
  38.990  RSD
  Picture of Minotti Monoblok ECO baltik sa pp WC daskom

  Minotti Monoblok ECO baltik sa pp WC daskom

  070100112
  Monoblok ECO baltik sa PP WC daskom. Sanitarija je izrađena od keramike, bele boje. Moderan dizajn koji se uklapa u svako kupatilo.
  9.319  RSD
  Picture of Minotti Monoblok ECO simplon sa pp WC daskom

  Minotti Monoblok ECO simplon sa pp WC daskom

  070100111
  Monoblok ECO simplon sa PP WC daskom. Sanitarija je izrađena od keramike, bele boje. Moderan dizajn koji se uklapa u svako kupatilo.
  9.319  RSD
  Picture of Vitra Monoblok Vitra INTEGRARIM-EX sa duroplast daskom

  Vitra Monoblok Vitra INTEGRARIM-EX sa duroplast daskom

  070100194
  Monoblok Vitra INTEGRARIM-EX sa duroplast WC daskom. INTEGRA predstavlja vaše kupatilo komfornim i elegantnim. Serija INTEGRA nudi različite opcije za različite potrebe.
  29.499  RSD
  Picture of Vitra Monoblok Vitra INTEGRARIM-EX sa sc slim duroplast

  Vitra Monoblok Vitra INTEGRARIM-EX sa sc slim duroplast

  070100195
  Monoblok Vitra INTEGRARIM-EX sa soft close slim duroplast WC daskom. INTEGRA predstavlja vaše kupatilo komfornim i elegantnim. Serija INTEGRA nudi različite opcije za različite potrebe.
  32.599  RSD
  Picture of Vitra Monoblok Vitra S20 sa bide funkcijom sa daskom

  Vitra Monoblok Vitra S20 sa bide funkcijom sa daskom

  070100140
  Monoblok Vitra S20 sa bide funkcijom sa duroplast WC daskom vario BTW. Sanitarija je izrađena od keramike, bele boje. Moderan dizajn koji se uklapa u svako kupatilo.
  20.839  RSD
  Picture of Vitra Monoblok Vitra S20 sa bide funkcijom soft close daska

  Vitra Monoblok Vitra S20 sa bide funkcijom soft close daska

  070100141
  Monoblok Vitra S20 sa bide funkcijom sa duroplast soft close WC daskom vario BTW. Sanitarija je izrađena od keramike, bele boje. Moderan dizajn koji se uklapa u svako kupatilo.
  22.689  RSD
  Picture of Vitra Monoblok Vitra S20 sa duroplast soft close daskom baltik

  Vitra Monoblok Vitra S20 sa duroplast soft close daskom baltik

  070100145
  Monoblok Vitra S20 sa duroplast soft close WC daskom baltik. Sanitarija je izrađena od keramike, bele boje. Moderan dizajn koji se uklapa u svako kupatilo.
  20.509  RSD
  Filters Close