Kategorije proizvoda
  Meni Zatvori

  Konzolne wc šolje

  View as Mreža Lista
  Sortiraj
  Picture of Peštan Fluenta basic WC šolja sa daskom klasa 1

  Peštan Fluenta basic WC šolja sa daskom klasa 1

  070100009
  Fluenta basic WC šolja sa daskom klasa 1. Fluenta Basic je konzolna WC šolja koja se idealno uklapa uz sve i čini elegantno i funkcionalno rešenje. WC dasku sa soft-close mehanizmom. Ovaj mehanizam omogućava sporo zatvaranje obruča i daske bez intervencije korisnika.
  7.999  RSD
  Picture of Peštan Wc šolja Fluenta Rimles a

  Peštan Wc šolja Fluenta Rimles a

  070100006
  Fluenta Rimless WC šolja elegantnim dizajnom modernog oblika i svedenih linija, bez vidljivih montažnih delova, idealno će se uklopiti u vaše savremeno kupatilo. Inovativna Rimless tehnologija ispiranja WC šolje u potpunosti onemogućava zadržavanje bakterija i nečistoća ispod unutrašnje ivice.
  18.999  RSD
  Picture of Geberit WC šolja konzolna Aquaclean Tuma classic tuš WC

  Geberit WC šolja konzolna Aquaclean Tuma classic tuš WC

  070100212
  WC šolja konzolna Aquaclean Tuma classic tuš WC vam nudi svu osnovnu funkcionalnost tuš-šolje, tačnije, ima u sebi ugrađen bide koji je lak, brz i praktičan za korišćenje.
  179.199  RSD
  Picture of Geberit WC šolja konzolna Selnova RF sa SC daskom

  Geberit WC šolja konzolna Selnova RF sa SC daskom

  070100215
  WC šolja konzolna Selnova RF sa SC daskom je set u čijem sklopu se nalaze WC šolja i daska za šolju. Lako za montiranje, a još lakše za korišćenje.
  22.399  RSD
  Picture of Geberit WC šolja konzolna Selnova T54 RF sa SC daskom

  Geberit WC šolja konzolna Selnova T54 RF sa SC daskom

  070100214
  WC šolja konzolna Selnova T54 RF sa SC daskom je set u čijem sklopu se nalaze WC šolja i daska za šolju. Lako za montiranje, a još lakše za korišćenje.
  18.299  RSD
  Picture of Geberit WC šolja konzolna Selnova T54 sa daskom

  Geberit WC šolja konzolna Selnova T54 sa daskom

  070100213
  WC šolja konzolna Selnova T54 sa daskom je set u čijem sklopu se nalaze WC šolja i daska za šolju. Lako za montiranje, a još lakše za korišćenje.
  13.999  RSD
  Picture of Geberit WC šolja konzolna Smyle square RF sa SC slim daskom

  Geberit WC šolja konzolna Smyle square RF sa SC slim daskom

  070100216
  WC šolja konzolna Smyle square RF sa SC slim daskom je set u čijem sklopu se nalaze WC šolja i daska za šolju. Lako za montiranje, a još lakše za korišćenje.
  35.599  RSD
  Picture of Cersanit Carina konzolna šolja rimless sa ss daskom

  Cersanit Carina konzolna šolja rimless sa ss daskom

  070100010
  Carina konzolna šolja rimless sa ss daskom. Inovativna tehnologija, odnosno rimfree ispiranje kod konzolne rimless WC šolje Carina omogućuje da WC šolja duže bude čista i zaštićena od bakterija. Glatka, blago savijena površina bez oboda, glavni je preduslov za povećanje nivoa higijene. Prilikom puštanja vode, čisti se cela unutrašnjost šolje i na taj način uklanja sva prljavština i bakterije. Za razliku od obične šolje sa rubom, čišćenje rimless WC šolje je lakše i jednostavnije pa samim tim nema potrebe za jakim sredstvima za održavanje higijene.
  17.970  RSD
  Picture of Cersanit City cersanit konzolna šolja sa ss slim daskom

  Cersanit City cersanit konzolna šolja sa ss slim daskom

  070100019
  City cersanit konzolna šolja sa ss slim daskom. Inovativna tehnologija, odnosno rimfree ispiranje kod konzolne rimless WC šolje omogućuje da WC šolja duže bude čista i zaštićena od bakterija. Glatka, blago savijena površina bez oboda, glavni je preduslov za povećanje nivoa higijene. Prilikom puštanja vode, čisti se cela unutrašnjost šolje i na taj način uklanja sva prljavština i bakterije. Za razliku od obične šolje sa rubom, čišćenje rimless WC šolje je lakše i jednostavnije pa samim tim nema potrebe za jakim sredstvima za održavanje higijene.
  23.720  RSD
  Picture of Cersanit Crea konzolna šolja sa ss slim daskom

  Cersanit Crea konzolna šolja sa ss slim daskom

  070100020
  Crea konzolna šolja sa ss slim daskom. Inovativna tehnologija, odnosno rimfree ispiranje kod konzolne Clean On WC šolje Crea omogućuje da WC šolja duže bude čista i zaštićena od bakterija. Glatka, blago savijena površina bez oboda, glavni je preduslov za povećanje nivoa higijene. Prilikom puštanja vode, čisti se cela unutrašnjost šolje i na taj način uklanja sva prljavština i bakterije. Za razliku od obične šolje sa rubom, čišćenje Clean On WC šolje je lakše i jednostavnije, pa samim tim nema potrebe za jakim sredstvima za održavanje higijene.
  29.740  RSD
  Picture of Cersanit Moduo konzolna šolja sa ss slim daskom

  Cersanit Moduo konzolna šolja sa ss slim daskom

  070100026
  Moduo konzolna šolja sa ss slim daskom. Svojim dizajnom se odlično uklapa u kupatila u klasičnom, kao i u modernom stilu. Lako se održava, pa će vaše kupatilo uvek izgledati čisto. Boja: bela. Materijal: keramika.
  17.200  RSD
  Picture of Cersanit Urban harmony konzolna šolja sa ss slim daskom

  Cersanit Urban harmony konzolna šolja sa ss slim daskom

  070100042
  Urban harmony konzolna šolja sa ss slim daskom. Inovativna tehnologija, odnosno rimfree ispiranje kod Clean On monobloka Urban Harmony omogućuje da monoblok duže bude čist i zaštićen od bakterija. Glatka, blago savijena površina bez oboda, glavni je preduslov za povećanje nivoa higijene. Prilikom puštanja vode, čisti se cela unutrašnjost šolje i na taj način uklanja sva prljavština i bakterije. Za razliku od obične šolje sa rubom, čišćenje Clean On WC šolje je lakše i jednostavnije pa samim tim nema potrebe za jakim sredstvima za održavanje higijene.
  24.990  RSD
  Picture of Cersanit WC šolja bjanka konzolna bez daske

  Cersanit WC šolja bjanka konzolna bez daske

  070100046
  WC šolja bjanka konzolna bez daske. WC šolja napravljena od postojanih materijala koji štite od bakterija i patogenih elemenata. Zidna ugradnja zbog lakšeg pristupa, dodatno olakšava održavanje higijene u kupatilu. Materijal: keramika. Boja: bela.
  4.930  RSD
  Picture of Jika Konzolna šolja JIKA PRO

  Jika Konzolna šolja JIKA PRO

  070100289
  Konzolna šolja JIKA PRO. Sanitarija je izrađena od keramike, bele boje. Moderan dizajn koji se uklapa u svako kupatilo.
  4.799  RSD
  Picture of Jika Konzolna šolja JIKA PURE

  Jika Konzolna šolja JIKA PURE

  070100277
  Konzolna šolja JIKA PUREsa duroplast WC daskom vario BTW. Bezvremenska elegancija i funkcionalnost susreću se na PUREzidnom toaletu.
  22.990  RSD
  Filters Close