Kategorije proizvoda
  Meni Zatvori

  Kombinezoni

  View as Mreža Lista
  Sortiraj
  Filter by attributes
  Picture of Kombinezon Londra azzuro L Rossini

  Kombinezon Londra azzuro L Rossini

  120200068
  Radno odelo Londra u svetlo plavoj i sivoj boji veličine L ima rajsferšlus po sredini i zadnji elastični pojas. Rukavi su u kontrastnoj boji, dok je mandarinski oblik kragne zatvoren sa dva dugmeta. Kombinezon ima dva prednja džepa i dva džepa na prsima sa rajsferšlusom.
  4.090  RSD
  Picture of Kombinezon Londra azzuro M Rossini

  Kombinezon Londra azzuro M Rossini

  120200067
  Radno odelo Londra u svetlo plavoj i sivoj boji veličine M ima rajsferšlus po sredini i zadnji elastični pojas. Rukavi su u kontrastnoj boji, dok je mandarinski oblik kragne zatvoren sa dva dugmeta. Kombinezon ima dva prednja džepa i dva džepa na prsima sa rajsferšlusom.
  4.090  RSD
  Picture of Kombinezon Londra azzuro XL Rossini

  Kombinezon Londra azzuro XL Rossini

  120200069
  Radno odelo Londra u svetlo plavoj i sivoj boji veličine XL ima rajsferšlus po sredini i zadnji elastični pojas. Rukavi su u kontrastnoj boji, dok je mandarinski oblik kragne zatvoren sa dva dugmeta. Kombinezon ima dva prednja džepa i dva džepa na prsima sa rajsferšlusom.
  4.090  RSD
  Picture of Kombinezon Londra azzuro XXL Rossini

  Kombinezon Londra azzuro XXL Rossini

  120200070
  Radno odelo Londra u svetlo plavoj i sivoj boji veličine XXL ima rajsferšlus po sredini i zadnji elastični pojas. Rukavi su u kontrastnoj boji, dok je mandarinski oblik kragne zatvoren sa dva dugmeta. Kombinezon ima dva prednja džepa i dva džepa na prsima sa rajsferšlusom.
  4.090  RSD
  Picture of Wurth Kombinezon Diolen Stone

  Wurth Kombinezon Diolen Stone

  Dvobojni kombinezon, kombinacija crne i tamno sive boje. Lak za održavanje i izrađen od diolena (kombinacija pamuka 35% i poliestera 65%). Ima našivene džepove u predelu grudi i na nogavicama sa bočne strane. Pored toga ima kose džepove ispod pojasa kombinezona koji se zatvaraju na čičak traku. ima ojačanja u predelu kolena i laktova. Zatvara se uz pomoć 6 drikera.
  5.990  RSD
  Filters Close