Kategorije proizvoda
  Meni Zatvori

  Kolica za kupovinu

  View as Mreža Lista
  Sortiraj
  Filter by attributes
  Picture of Gimi kolica za pijacu Easy New crna

  Gimi kolica za pijacu Easy New crna

  180200247
  Izuzetno praktična kolica za pijacu za lakši prenos kupljene robe i namirnica. Napravljena od materijala koji se lako održava. Zapremina torbe 48l. Dimenzije 33x34x96cm.
  3.190  RSD
  Picture of Rolser kolica za pijacu Max RD6 crvena

  Rolser kolica za pijacu Max RD6 crvena

  180200281
  Kolica za pijacu 43l Max RD6 crvena poseduju aluminijumsku kostrukciju i torbu od platna zapremine 43 litara. Imaju šest točkova i prednjim nosačem, što olakšava transport uz stepenice. Točkici su gumirani tako da su kolica gotovo bešumna prilikom korišćenja. Kada su sklopljena, ova kolica zauzimaju veoma mali prostor. Imaju torbu velikog formata sa dva unutrašnja džepa, poklopac koji pada na torbu preko vezice za zatvaranje. Zadnji džep sa zipom je zgodan za bezbedno nošenje ličnih stvari.
  7.390  RSD
  Picture of Rolser kolica za pijacu Max RD6 svetlo plava

  Rolser kolica za pijacu Max RD6 svetlo plava

  180200279
  Kolica za pijacu 43l Max RD6 svetlo plava poseduju aluminijumsku kostrukciju i torbu od platna zapremine 43 litara. Imaju šest točkova i prednjim nosačem, što olakšava transport uz stepenice. Točkici su gumirani tako da su kolica gotovo bešumna prilikom korišćenja. Kada su sklopljena, ova kolica zauzimaju veoma mali prostor. Imaju torbu velikog formata sa dva unutrašnja džepa, poklopac koji pada na torbu preko vezice za zatvaranje. Zadnji džep sa zipom je zgodan za bezbedno nošenje ličnih stvari.
  7.390  RSD
  Picture of Rolser kolica za pijacu Max RD6 tamno siva

  Rolser kolica za pijacu Max RD6 tamno siva

  180200280
  Kolica za pijacu 43l Max RD6 tamno siva poseduju aluminijumsku kostrukciju i torbu od platna zapremine 43 litara. Imaju šest točkova i prednjim nosačem, što olakšava transport uz stepenice. Točkici su gumirani tako da su kolica gotovo bešumna prilikom korišćenja.

  Kada su sklopljena, ova kolica zauzimaju veoma mali prostor. Imaju torbu velikog formata sa dva unutrašnja džepa, poklopac koji pada na torbu preko vezice za zatvaranje. Zadnji džep sa zipom je zgodan za bezbedno nošenje ličnih stvari.
  7.390  RSD
  Filters Close