Kategorije proizvoda
  Meni Zatvori

  Detektori dima

  View as Mreža Lista
  Sortiraj
  Picture of Wise senzor dima WiFi smart

  Wise senzor dima WiFi smart

  160600003
  WiFi pametni detektor dima uparite sa aplikacijom na mobilnom telefonu. Dobićete notifikaciju na svom mobilnom telefonu u real time, odnosno notifikaciju ćete dobiti istog trenutka kada senzor detektuje poplavu i to bilo gde da se nalazite. Veoma male dimenzije omogućavaju jednostavnu montažu. Aplikacija koja se koristi na mobilnom telefonu je Smart Life, besplatna je i dostupna za sve Android i IOS mobilne telefone. Dobijate notifikaciju kada je baterija u senzoru skroz prazna.
  3.590  RSD
  Picture of Wise senzor poplave WiFi smart

  Wise senzor poplave WiFi smart

  160600002
  Wifi pametni detektor vode/poplave uparite sa aplikacijom na mobilnom telefonu. Dobićete notifikaciju na svom mobilnom telefonu u real time, odnosno notifikaciju ćete dobiti istog trenutka kada senzor detektuje poplavu i to bilo gde da se nalazite. Veoma male dimenzije omogućavaju jednostavnu montažu. Aplikacija koja se koristi na mobilnom telefonu je Smart Life, besplatna je i dostupna za sve Android i IOS mobilne telefone. Dimenzija: 68x68x24mm.
  3.490  RSD
  Picture of Wise senzor za co WiFi smart

  Wise senzor za co WiFi smart

  160600004
  Wifi pametni CO senzor je pametni senzor za detekciju ugljen-monoksida. Dizajniran je sa integrisanom wifi konekcijom. Detektor koristi senzor izuzetnih performansi sa zvučnim i svetlosnim alarmom. Poseduje senzor gasa sa visokom stabilnošću i osetljivošću. Omogućava pravovremeno otkrivanje opasnosti i obaveštenja u realnom vremenu na vaš pametni telefon.
  9.490  RSD
  Picture of Wise senzor za gas WiFi smart

  Wise senzor za gas WiFi smart

  160600005
  WiFi pametni gas senzor je WiFi detektor zapaljivog gasa, koji se koristi za otkrivanje curenja zapaljivog gasa i sprečavanje štete izazvane curenjem gasa. Alarm koristi senzor gasa izuzetne stabilnosti. Kada se otkrije zapaljivo curenje gasa i dostigne se koncentraciona vrednost, alarm će poslati signal za uzbunu 70dB zvučnog alarma kao i real time notifikaciju na vaš mobilni telefon. Ovaj senzor se koristi u zatvorenom prostoru gde može doći do curenja gasa, kao što su kuhinje.
  4.290  RSD
  Picture of Nedis detektor dima Smart wi-fi

  Nedis detektor dima Smart wi-fi

  160600017
  Nedis detektor dima upozorava ako postoji dim ili prekomerno nakupljanje toplote i to radi sa glasnim alarmom. Jednostavan je za instalaciju i jednostavno se povezuje sa Wi-Fi-jem bez potrebe za hubom.

  Nudi bezbednost dve sigurnosne funkcije detektujući i dim i brzo povećanje temperature.
  Može se upariti sa drugim SmartLife proizvodima za dodatne sigurnosne karakteristike.
  4.490  RSD
  Filters Close