Kategorije proizvoda
  Meni Zatvori

  Dekorativni predmeti za sto

  View as Mreža Lista
  Sortiraj
  Picture of Bormioli Rocco pepeljara Play

  Bormioli Rocco pepeljara Play

  180300092
  Klasičan dizajn i linearni oblici za ovu pepeljaru, koji se savršeno uklapa u svaki stil. Prečnik pepeljare je 106mm, a napravljen je od izdržljivog i otpornog stakla. Proizvod je pogodan za pranje u mašini za pranje sudova.
  209  RSD
  Picture of Dekordom Mirisna sveća veća - Amber Lilly.

  Dekordom Mirisna sveća veća - Amber Lilly.

  180300115
  Ako razmišljate o instant osveženju vašeg doma, onda su sveće pravi izbor, koji svojim mirisom stvara posebnu atmosferu u domu. Upotrebom jedne ili više sveća, moguće je dočarati romantičnu, opuštajuću ili svečanu atmosferu u bilo kom delu enterijera. Možete ih koristiti i kao deo dekoracije za postavljanje trpeze tokom nedeljnog ručka ili neke porodične proslave. Mirisna sveća Amber Lilly.
  499  RSD
  Picture of Dekordom Mirisna sveća veća - Amber Shea

  Dekordom Mirisna sveća veća - Amber Shea

  180300116
  Ako razmišljate o instant osveženju vašeg doma, onda su sveće pravi izbor, koji svojim mirisom stvara posebnu atmosferu u domu. Upotrebom jedne ili više sveća, moguće je dočarati romantičnu, opuštajuću ili svečanu atmosferu u bilo kom delu enterijera. Možete ih koristiti i kao deo dekoracije za postavljanje trpeze tokom nedeljnog ručka ili neke porodične proslave. Mirisna sveća Amber Shea.
  499  RSD
  Picture of Dekordom Mirisna sveća veća - Kashmir Pear & Fig

  Dekordom Mirisna sveća veća - Kashmir Pear & Fig

  180300117
  Ako razmišljate o instant osveženju vašeg doma, onda su sveće pravi izbor, koji svojim mirisom stvara posebnu atmosferu u domu. Upotrebom jedne ili više sveća, moguće je dočarati romantičnu, opuštajuću ili svečanu atmosferu u bilo kom delu enterijera. Možete ih koristiti i kao deo dekoracije za postavljanje trpeze tokom nedeljnog ručka ili neke porodične proslave. Mirisna sveća Kashmir Pear & Fig.
  499  RSD
  Picture of Dekordom Mirisna sveća veća - Morrocan Red Cinnamon Scent

  Dekordom Mirisna sveća veća - Morrocan Red Cinnamon Scent

  180300118
  Ako razmišljate o instant osveženju vašeg doma, onda su sveće pravi izbor, koji svojim mirisom stvara posebnu atmosferu u domu. Upotrebom jedne ili više sveća, moguće je dočarati romantičnu, opuštajuću ili svečanu atmosferu u bilo kom delu enterijera. Možete ih koristiti i kao deo dekoracije za postavljanje trpeze tokom nedeljnog ručka ili neke porodične proslave. Mirisna sveća Morrocan Red Cinnamon Scent.
  499  RSD
  Picture of Dekordom Mirisna sveća veća - Seasalt

  Dekordom Mirisna sveća veća - Seasalt

  180300119
  Ako razmišljate o instant osveženju Vašeg doma, onda su sveće pravi izbor, koji svojim mirisom stvara posebnu atmosferu u domu. Upotrebom jedne ili više sveća, moguće je dočarati romantičnu, opuštajuću ili svečanu atmosferu u bilo kom delu enterijera. Možete ih koristiti i kao deo dekoracije za postavljanje trpeze tokom nedeljnog ručka ili neke porodične proslave. Mirisna sveća Seasalt.
  499  RSD
  Picture of Lav glass Pepeljara set 2/1 7cm

  Lav glass Pepeljara set 2/1 7cm

  180300182
  Set pepeljara 2/1 je stvar koja se nalazi na svakom stolu kako u sobama tako i na terasama i baštama. Bez obzira da li se u prostoriji konzumiraju cigarete ili ne, ovo je standardni neophodni element svake prostorije za moguće odpatke.
  129  RSD
  Picture of Meliconi s.p.a Stalak za kišobrane Art Deco 1 De Luxe Black

  Meliconi s.p.a Stalak za kišobrane Art Deco 1 De Luxe Black

  180300127
  Stalak za odlaganje kišobrana Art Deco 1 De-Luxe Black je stalak atraktivnog dizajna i izuzetno dopadljivog izgleda. Stalak za kišobrane Meliconi idealan je za vaš dom, poslovni prostor, kafić... Izrađen je od nerđajućeg čelika sa plastičnim delovima koji su otporni na ogrebotine. Prečnik stalka za kišobrane Art Deco Meliconi je 25 a visina 50 cm.
  1.690  RSD
  Picture of Meliconi s.p.a Stalak za kišobrane Art Deco 2 De Luxe Black

  Meliconi s.p.a Stalak za kišobrane Art Deco 2 De Luxe Black

  180300128
  Stalak za odlaganje kišobrana Art Deco 2 De-Luxe Black je stalak atraktivnog dizajna i izuzetno dopadljivog izgleda. Stalak za kišobrane Meliconi idealan je za vaš dom, poslovni prostor, kafić... Izrađen je od nerđajućeg čelika sa plastičnim delovima koji su otporni na ogrebotine. Prečnik stalka za kišobrane Art Deco Meliconi je 25 a visina 50 cm.
  1.690  RSD
  Picture of Meliconi s.p.a Stalak za kišobrane metalik srebrni

  Meliconi s.p.a Stalak za kišobrane metalik srebrni

  180300126
  Stalak za kišobrane metalik srebrni je praktičan i jednostavan stalak za kišobrane. Zahvaljujući atraktivnom dizajnu ovaj stalak se savršeno uklapa u većinu enterijera: Vaš dom, kafić, poslovni prostor...
  1.590  RSD
  Picture of Metalni stalak za kišobrane sivo-srebrni 24x44cm

  Metalni stalak za kišobrane sivo-srebrni 24x44cm

  180300236
  Stalak za kišobrane koji je izrađen od metala je u srebrno-sivoj boji.
  2.690  RSD
  Picture of Pepeljara 15cm tamna etno keramika

  Pepeljara 15cm tamna etno keramika

  180300105
  Ručno rađena keramička pepeljara etno dezena. Izuzetno dekorativna, za upotrebu kako u domaćinstvima tako i u ugostiteljskim objektima.
  389  RSD
  Picture of Vaza kristal For Your Home, bohemia 18cm

  Vaza kristal For Your Home, bohemia 18cm

  180300125
  Kristalna vaza za cveće visine 18cm pogodna je za dekoraciju prostora, ovalnog izgleda daje plemenitu notu svakom prostoru.
  899  RSD
  Picture of Yioula glassworks Pepeljara 14cm crna Selena

  Yioula glassworks Pepeljara 14cm crna Selena

  180300184
  Crna pepeljara je stvar koja se nalazi na svakom stolu kako u sobama tako i na terasama i baštama. Bez obzira da li se u prostoriji konzumiraju cigarete ili ne, ovo je standardni neophodni element svake prostorije za moguće odpatke.
  229  RSD
  Picture of Yioula glassworks Pepeljara 15cm crna

  Yioula glassworks Pepeljara 15cm crna

  180300185
  Crna pepeljara je stvar koja se nalazi na svakom stolu kako u sobama tako i na terasama i baštama. Bez obzira da li se u prostoriji konzumiraju cigarete ili ne, ovo je standardni neophodni element svake prostorije za moguće odpatke.
  119  RSD
  Filters Close