Kategorije proizvoda
  Meni Zatvori

  Program lojalnosti

  DOBRO DOŠAO U KLUB

  Drago nam je da te vidimo u Crafter klubu! Bilo da su ti naši artikli potrebni za posao ili si tu da se opremiš za svoj omiljeni hobi, sigurni smo da ćemo te često viđati jer su u CRAFTERU i cene po tvojoj meri. Član kluba možeš postati bilo kao fizičko ili pravno lice. Popuni pristupnicu na info pultu i izaberi program koji će na najbolji način da podrži tvoj rast.

  Loyalty programPromet u 12 meseci (sa PDV)PogodnostiČlanarina
  KRAFTICA Basic100.000 - 450.0005%2.000
  KRAFTICA Srebrni450.000 - 900.0007%10.000
  KRAFTICA Zlatni900.000 - 1.500.00010%20.000
  KRAFTICA Platinum1.500.00015%Nema

  Čestitamo, postao si član Crafter kluba i ponosni vlasnik Craftice!

  Bez obzira na tvoj status u klubu, samim učlanjenjem imaćeš pristup artiklima koji će svakog meseca za tebe biti dostupni po povoljnijoj ceni, a koji tog meseca neće biti na redovnoj promociji.

  Osmislili smo dva načina kako možeš menjati svoj status u našem loyalty programu i na taj način ostvariti pravo na veće popuste:

  • Možeš krenuti lagano i pratiti svoj ritam. Kada ostvariš određenu visinu prometa kvalifikuješ se za naredni nivo programa i veće popuste. Sve što treba da uradiš je da prilikom svake kupovine na kasi provučeš svoju Crafticu. Evidentiraćemo sve tvoje kupovine i sabirati iznose.
  • Možda je pred tobom veliki posao ili projekat renoviranja? Želiš da odmah ostvariš veći popust. Dovoljno je da uplatiš članarinu za željeni program i automatski ostvaruješ pravo na popust iz odabranog programa.

  RASTI SVOJIM TEMPOM

  Pratićemo tvoj rast u kontinuitetu. Obračun za prelazak u viši nivo vrši se prvog dana u mesecu. Ako posao ide dobro, ili se zagreješ za novi hobi, pa zbir tvojih kupovina pređe u naredni nivo, automatski menjaš status i stičeš pravo na veći popust.

  Tvoj aktuelni status u našem loyalty programu, bilo da si ga stekao svojim prometom u poslednjih 12 meseci ili uplatom članarine, garantovan je narednih 6 meseci kada ćemo praviti presek za period od prethodnih 12 meseci.

  Naravno, svesni smo da se nekad može desiti da naiđe period smanjenog obima posla. Sa Crafticom nikad nisi sam, tako da ćeš i dalje imati pogodnosti i popuste (iz nižeg nivoa) da lakše ponovo staneš na noge. Čim ostvariš promet potreban za prelazak na viši nivo programa, omogućićemo ti još veće popuste.

  TVOJE ZLATNO ISKUSTVO

  Obišao si našu radnju i video širok asortiman proizvoda koje svakodnevno koristiš. Možda ti je zapao za oko komad alata ili mašina koju već dugo želiš da nabaviš kako bi sebi olakšao rad. Računaš da ćeš u narednih 12 meseci lako ostvariti promet od 900.000 dinara. Pogledao si letak o Craftici i pomislio da je Zlatni nivo prava stvar za tebe.

  Odlično! Nakon što popuniš pristupni formular i uplatiš članarinu u iznosu od 20.000 dinara, tvoj nalog će biti aktivan već u roku od 5 minuta. Proizvode koje si doneo na kasu već sada plaćaš sa popustom od 10%, a sledeći put kada dođeš čekaće te i tvoja zlatna Craftica.

  Tokom narednih meseci viđamo te manje-više svake nedelje među rafovima. Stalno te iznenađuju nove akcije za Crafter članove i rado se vraćaš da vidiš šta kod nas ima novo. Jednog dana tvoj promet prelazi 1.500.000 dinara, automatski prelaziš na Platinum nivo i ostvaruješ još veći popust i druge pogodnosti.

  Mi razumemo da može da se desi i drugačije. Prošlo je malo težih šest meseci i bilo je nešto manje posla, ili je budžet za sređivanje dvorišta bio nešto manji. Bilo kako bilo, ostvario si promet od 500.000 dinara. I dalje ostaješ član Crafter kluba. U ovom periodu si prešao prag za Silver nivo. Tvoj popust nije u potpunosti nestao, naprotiv – možeš da nastaviš da kupuješ kod nas sa 7% rabata. A čim se vratiš u formu i dostigneš promet od 900.000 dinara, vratićeš se na Zlatni nivo.

  Svakom članu kluba može se izdati najviše 5 kartica, za članove porodice, odnosno zaposlene.

  Ako si profesionalni kupac i očekuješ da ćeš ostvarivati promet veći od 1.500.000 dinara na godišnjem nivou kreirali smo poseban program po meri tvog biznisa. Za više informacija i dodatna objašnjenja u vezi sa programom za nagrađivanje vernosti potrošača obrati se kolegama na info pultu ili nas kontaktiraj putem telefona ili mejla info@crafter.rs.

  Vidimo se uskoro! Ako imaš bilo kakvo pitanje rado ćemo ti pomoći.

  HAJDE DA RASTEMO ZAJEDNO.