Kategorije proizvoda
  Meni Zatvori
  View as Mreža Lista
  Sortiraj
  Picture of Bonus Činija staklo oblik jabuke

  Bonus Činija staklo oblik jabuke

  180101297
  Staklena činija u obliku jabuke pogodna je za serviranje raznih vrsta salata ili suve hrane. Laka je za održavanje jer se može prati ručno i u mašini za pranje posuđa. Može se koristiti kod kuće i na radnim mestima.
  319  RSD
  Picture of Bormioli Rocco činija Coconut

  Bormioli Rocco činija Coconut

  Bormioli Rocco činija Coconut. U netaknutoj beloj boji popularnog brenda Boriomi Rocco. Dekorativni žlebovi daju činiji jedinstveni karakter, a materijal od kojeg je izrađena izuzetno je otporno ojačano opalovo staklo, što garantuje dugogodišnju upotrebu. Činija se može prati u mašini za pranje posuđa i mikrotalasnoj pećnici, što vam štedi vreme. Bormioli Rocco činija Coconut 15cm inspirisan je prirodom. Njena površina podseća na ljusku kokosa.
  219  RSD
  Picture of Bormioli Rocco činija mala Ebro Bolo

  Bormioli Rocco činija mala Ebro Bolo

  180100417
  Bormioli Rocco činija mala Ebro Bolo je kvalitetna činija visoke klase iz linije Ebro tradicionalne italijanske kompanije Bormioli Rocco. Napravljena je od kaljenog opalnog bornog stakla, koje preskače čisto belu boju, visoku tvrdoću i izdržljivost. Napravljeno od trajnog Opal stakla, otporan na drastične promene temperature do 130 stepeni. Veoma higijenski sa svojim laganim, neporoznim svojstvima. Pogodno za mašinu za pranje sudova i mikrotalasnu. Prečnik: 13.5cm.
  179  RSD
  Picture of Bormioli Rocco činija mala Ebro Coppetta

  Bormioli Rocco činija mala Ebro Coppetta

  180100418
  Bormioli Rocco činija mala Ebro Coppetta je kvalitetna činija visoke klase iz linije Ebro tradicionalne italijanske kompanije Bormioli Rocco. Napravljena je od kaljenog opalnog bornog stakla, koje preskače čisto belu boju, visoku tvrdoću i izdržljivost. Napravljeno od trajnog Opal stakla, otporan na drastične promene temperature do 130 stepeni. Veoma higijenski sa svojim laganim, neporoznim svojstvima. Pogodno za mašinu za pranje sudova i mikrotalasnu. Prečnik: 12cm.
  209  RSD
  Picture of Bormioli Rocco činija mala Parma Coppetta 14x14cm

  Bormioli Rocco činija mala Parma Coppetta 14x14cm

  180100434
  Bormioli Rocco činija mala Parma Coppeta 14x14cm je kvalitetna činija visoke klase iz linije Parma tradicionalne italijanske kompanije Bormioli Rocco. Napravljena je od kaljenog opalnog bornog stakla, koje preskače čisto belu boju, visoku tvrdoću i izdržljivost. Napravljeno od trajnog Opal stakla, otporan na drastične promene temperature do 130 stepeni. Veoma higijenski sa svojim laganim, neporoznim svojstvima. Pogodno za mašinu za pranje sudova i mikrotalasnu. Dimenzije: 14x14cm.
  239  RSD
  Picture of Bormioli Rocco činija mala Prometeo 15x14cm

  Bormioli Rocco činija mala Prometeo 15x14cm

  180100446
  Dizajnerska posuda iz asortimana Bormioli Rocco Pormeteo. Dizajnirano za služenje supa sa jednostavnošću i lakoćom. Napravljeno od kvalitetnog kaljenog Opal stakla koje daje čisto belu boju. Opal staklo je napravljeno da traje i takođe je neporozno. Stoga je ova posuda 100% higijenska. Napravljeno od fino kaljenog Opal borosilikatnog stakla Otporan na drastične promene temperature do 130 stepeni. Vrlo izdržljiv higijenski i lagan. Pogodno za svakodnevnu ili povremenu upotrebu. Sigurno za upotrebu u mikrotalasnoj pećnici i mašini za pranje posuđa. Dimenzije proizvoda: 14x5x15cm.
  249  RSD
  Picture of Bormioli Rocco činija mala Toledo 11cm

  Bormioli Rocco činija mala Toledo 11cm

  180100427
  Bormioli Rocco činija mala Toledo 11cm, napravljen je od Opal stakla; kaljeno staklo, pogodno za pranje sudova i mikrotalasnu pećnicu. Zahvaljujući posebnoj kompoziciji koja mu daje karakterističnu belinu, Bormioli Rocco Opal Glass je idealan materijal za jelo. Sirovina koja se, zahvaljujući prirodi stakla, 100% može reciklirati, a zahvaljujući procesu kaljenja izdvaja se svojom snagom i izdržljivošću. Prečnik: 11cm.
  139  RSD
  Picture of Bormioli Rocco činija server Pompei Coppetta

  Bormioli Rocco činija server Pompei Coppetta

  180100405
  Činije su neophodne u svakoj kuhinji i predstavljaju lep i praktičan dodatak koji dokazano čini kuvanje lakšim i omogućava da Vašu omiljenu hranu služite sa stilom. Dizajnirane su da traju godinama i pored česte upotrebe, za mešanje različitih sastojaka i posluživanje hrane, sa fokusom na dizajn, funkcionalnost i lepotu, pri čemu zadržavaju svoju izdržljivost i lake su za održavanje. Lepo oblikovana činija daje uglađen ton večernjim zabavama, poslovnim okupljanjima, i bez obzira na priliku, naše činije će Vam pomoći da običnu trpezu transformišete u specijalnu prezentaciju koja neće biti brzo zaboravljena. Činije iz našeg programa su pristupačnih cena, otporne su na razne mrlje i mirise, sjajne su za kuvanje, posluživanje i skladištenje namirnica, i sa njima ćete iznenaditi Vašu voljenu osobu savršenim obrokom pripremljenim samo za nju. Prečnik: 10,5cm.
  139  RSD
  Picture of Bormioli Rocco činija server Pompei Coppetta

  Bormioli Rocco činija server Pompei Coppetta

  180100407
  Činije su neophodne u svakoj kuhinji i predstavljaju lep i praktičan dodatak koji dokazano čini kuvanje lakšim i omogućava da Vašu omiljenu hranu služite sa stilom. Dizajnirane su da traju godinama i pored česte upotrebe, za mešanje različitih sastojaka i posluživanje hrane, sa fokusom na dizajn, funkcionalnost i lepotu, pri čemu zadržavaju svoju izdržljivost i lake su za održavanje. Lepo oblikovana činija daje uglađen ton večernjim zabavama, poslovnim okupljanjima, i bez obzira na priliku, naše činije će Vam pomoći da običnu trpezu transformišete u specijalnu prezentaciju koja neće biti brzo zaboravljena. Činije iz našeg programa su pristupačnih cena, otporne su na razne mrlje i mirise, sjajne su za kuvanje, posluživanje i skladištenje namirnica, i sa njima ćete iznenaditi Vašu voljenu osobu savršenim obrokom pripremljenim samo za nju. Prečnik: 17cm.
  269  RSD
  Picture of Bormioli Rocco činija server Pompei Coppetta

  Bormioli Rocco činija server Pompei Coppetta

  180100406
  Činije su neophodne u svakoj kuhinji i predstavljaju lep i praktičan dodatak koji dokazano čini kuvanje lakšim i omogućava da Vašu omiljenu hranu služite sa stilom. Dizajnirane su da traju godinama i pored česte upotrebe, za mešanje različitih sastojaka i posluživanje hrane, sa fokusom na dizajn, funkcionalnost i lepotu, pri čemu zadržavaju svoju izdržljivost i lake su za održavanje. Lepo oblikovana činija daje uglađen ton večernjim zabavama, poslovnim okupljanjima, i bez obzira na priliku, naše činije će Vam pomoći da običnu trpezu transformišete u specijalnu prezentaciju koja neće biti brzo zaboravljena. Činije iz našeg programa su pristupačnih cena, otporne su na razne mrlje i mirise, sjajne su za kuvanje, posluživanje i skladištenje namirnica, i sa njima ćete iznenaditi Vašu voljenu osobu savršenim obrokom pripremljenim samo za nju. Prečnik: 14cm.
  259  RSD
  Picture of Bormioli Rocco činija velika Prometeo 25x24cm

  Bormioli Rocco činija velika Prometeo 25x24cm

  180100445
  Dizajnerska posuda iz asortimana Bormioli Rocco Pormeteo. Dizajnirano za služenje supa sa jednostavnošću i lakoćom. Napravljeno od kvalitetnog kaljenog Opal stakla koje daje čisto belu boju. Opal staklo je napravljeno da traje i takođe je neporozno. Stoga je ova posuda 100% higijenska. Napravljeno od fino kaljenog Opal borosilikatnog stakla Otporan na drastične promene temperature do 130 stepeni. Vrlo izdržljiv higijenski i lagan. Pogodno za svakodnevnu ili povremenu upotrebu. Sigurno za upotrebu u mikrotalasnoj pećnici i mašini za pranje posuđa. Dimenzije proizvoda: 25x24cm.
  679  RSD
  Picture of Bormioli Rocco činija za salatu Ebro insalatiera

  Bormioli Rocco činija za salatu Ebro insalatiera

  180100419
  Bormioli Rocco činija za salatu Ebro Insalaterija je kvalitetna činija visoke klase iz linije Ebro tradicionalne italijanske kompanije Bormioli Rocco. Napravljena je od kaljenog opalnog bornog stakla, koje preskače čisto belu boju, visoku tvrdoću i izdržljivost. Napravljeno od trajnog Opal stakla, otporan na drastične promene temperature do 130 stepeni. Veoma higijenski sa svojim laganim, neporoznim svojstvima. Pogodno za mašinu za pranje sudova i mikrotalasnu. Prečnik: 23cm.
  539  RSD
  Picture of Bormioli Rocco činija za salatu Parma 24x24cm

  Bormioli Rocco činija za salatu Parma 24x24cm

  180100435
  Bormioli Rocco činija za salatu Parma 24x24cm je kvalitetna činija visoke klase iz linije Parma tradicionalne italijanske kompanije Bormioli Rocco. Napravljena je od kaljenog opalnog bornog stakla, koje preskače čisto belu boju, visoku tvrdoću i izdržljivost. Napravljeno od trajnog Opal stakla, otporan na drastične promene temperature do 130 stepeni. Veoma higijenski sa svojim laganim, neporoznim svojstvima. Pogodno za mašinu za pranje sudova i mikrotalasnu. Dimenzije: 24x24cm.
  649  RSD
  -31% Picture of Bormioli Rocco činija za salatu Pompei

  Bormioli Rocco činija za salatu Pompei

  180100408
  Činije su neophodne u svakoj kuhinji i predstavljaju lep i praktičan dodatak koji dokazano čini kuvanje lakšim i omogućava da Vašu omiljenu hranu služite sa stilom.

  Dizajnirane su da traju godinama i pored česte upotrebe, za mešanje različitih sastojaka i posluživanje hrane, sa fokusom na dizajn, funkcionalnost i lepotu, pri čemu zadržavaju svoju izdržljivost i lake su za održavanje.

  Lepo oblikovana činija daje uglađen ton večernjim zabavama, poslovnim okupljanjima, i bez obzira na priliku, naše činije će Vam pomoći da običnu trpezu transformišete u specijalnu prezentaciju koja neće biti brzo zaboravljena.

  Činije iz našeg programa su pristupačnih cena, otporne su na razne mrlje i mirise, sjajne su za kuvanje, posluživanje i skladištenje namirnica, i sa njima ćete iznenaditi Vašu voljenu osobu savršenim obrokom pripremljenim samo za nju. Prečnik: 23cm.
  579  RSD 399  RSD
  Picture of Bormioli Rocco posuda za led sa hvataljkom Dedalo

  Bormioli Rocco posuda za led sa hvataljkom Dedalo

  180100413
  Bormioli Rocco vam donosi kućne obroke i život s daškom italijanske klase. Ovaj bezvremeni uzorak rezanog stakla vratio se i stvorio novu savremenu dušu koja unosi retro dodir u bilo koju postavku. Kroz svoj kontinuirano razvijajući dizajn, u skladu sa savremenim životom i stalnim usavršavanjem tradicionalnih tehnika izrade stakla, stakleno posuđe Bormioli Rocco pokazuje kvalitet, stil i sveobuhvatnu praktičnost. Danas je Bormioli Rocco jedan od vodećih svetskih proizvođača vinskih čaša, flauta za šampanjac, čaša za pivo, karafa i dekantera. Njihov širok asortiman obuhvata skladištenje hrane, tegle, jela od deserta i ostalu posuđu. Bormioli Rocco: sinonim za italijanski kvalitet od 1825. Dedalo kanta za led uključuje hvataljku od nerđajućeg čelika, visokokvalitetno staklo može se prati u mašini za pranje posudja. Kapacitet: 900ml. Dimenzije: 13x12cm.
  599  RSD
  Filters Close