Kategorije proizvoda
  Meni Zatvori
  View as Mreža Lista
  Sortiraj
  Picture of Bormioli Rocco čaša Glit long drink 6/1

  Bormioli Rocco čaša Glit long drink 6/1

  180100362
  Ulepšajte druženje sa prijateljima ili porodicom sa ovim kvalitetnim čašama za vodu. Bormioli Rocco čaša Glit long drink 6/1 je deo kolekcije Glit, koja sadrži svetlosne efekte inspirisane isprepletanim prirodnim materijalima koji čine sto za ručavanje svetlijim i originalnim. Čaša koja ima kapacitet od 0,39l dizajnirana je za mirnu, gaziranu i toničnu vodu. Kao i ostali modeli u kolekciji, izdvaja se gustom dekoracijom koja stvara spektakularne efekte. Proizvod je siguran za pranje u mašini za pranje posuđa.
  519  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša kristalna Grappa 3/1

  Bormioli Rocco čaša kristalna Grappa 3/1

  180100391
  Bormioli Rocco čaša kristalna Grappa 3/1, ova čaša za rakiju sa stopom je deo kolekcije Restoran, koja uključuje artikulisanu paletu proizvoda izričito dizajniranih da služe različite vrste pića i vina, kako bi poboljšali njihov izgled, arome i organoleptičke karakteristike. Ova čaša, koja ima kapacitet od 8,5cl ima klasičan oblik "Tulipana", idealna je za posluživanje rakije i alkoholnih pića. Veoma ujednačen i lineran obod postiže se upotrebom laserskog zraka (sečenje oboda). Ova tehnologija poboljšava kvalitet proizvoda, posebno dizajniranih da zadovolje potrebe profesionalaca i visokokvalitetne degustacije vina. Proizvod siguran za pranje u mašini za pranje posuđa.
  1.290  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša luna D.O.F. 3/1

  Bormioli Rocco čaša luna D.O.F. 3/1

  180100390
  Ulepšajte druženje sa prijateljima ili porodicom sa ovim kvalitetnim čašama za vodu. Staklena čaša za vodu Bormioli Rocco čaša Luna D.O.F. 3/1 zapremine 0,34l.
  759  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša rakija/liker Fiore Schnaps 1/1

  Bormioli Rocco čaša rakija/liker Fiore Schnaps 1/1

  180100387
  Bormioli Rocco čaša rakija/liker Fiore Schnaps 1/1, ova čaša za rakiju sa stopom je deo kolekcije Fiore, istorijske serije posvećene svakodnevnom degustiranju. Bormioli Rocco čaša rakija/liker fiore schnaps 1/1 sa stopom Riserva grappa ima kapacitet od 5,5cl. Klasični oblik burenceta prilagođava se bilo kom okruženju.
  269  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša Ypsilon margarita 2/1

  Bormioli Rocco čaša Ypsilon margarita 2/1

  180100385
  Ova čaša je deo kolekcije Ipsilon, dizajnirana za profesionalce u barovima. Ove čaše se ističu ekskluzivnim i nepogrešivim dizajnom i tankom i elegantnom zategnutom stabljikom. Ovaj model je pogodan za posluživanje Margarite zahvaljujući klasičnom obliku „Obrnutog sombrera“; zapremine je 24,5cl.
  1.090  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša za aperitiv Ypsilon 3/1

  Bormioli Rocco čaša za aperitiv Ypsilon 3/1

  180100383
  Ova čaša je deo kolekcije Ipsilon, koju je posebno kreirao Bormioli Rocco za barovski svet. Elegantni dizajn Ipsilona dostupan je u raznim oblicima za poboljšanje svih vrsta koktela i pića. Model pre večere, koji ima kapacitet od 0,25l pogodan je za posluživanje onih aperitiva - uglavnom prijatno gorkog ukusa - koji se pripremaju za uživanje u večeri. Čaša se može prati u mašini za pranje posuđa.
  699  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša za kratka pića Luna 3/1

  Bormioli Rocco čaša za kratka pića Luna 3/1

  180100389
  Ova čaša je deo kolekcije Luna, koja uključuje široku seriju čaša dizajniranih da elegantno postave sto ili da sa stilom posluže različite vrste koktela. Ovaj model, koji ima kapacitet od 0,26l, dizajniran je za posluživanje prirodne vode ili peneće vode i tonika. Njegovi oblici su trezni i suštinski važni. Odlikuje se glatkim obodima i ivicama sa mehurićem koji „pluta“ u osnovi, savršena za svakodnevnu upotrebu. Čaša je pogodna za pranje u mašini za pranje posuđa.
  769  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša za liker Sorgente liquore 3/1

  Bormioli Rocco čaša za liker Sorgente liquore 3/1

  180100380
  Bormioli Rocco čaša za liker Sorgente Siquore 3/1, ove čaše su deo kolekcije Sorgente: ovaj asortiman nudi žlebove prilagođene prstima koji čaši daju osećaj pokreta kao i lako držanje. Ovaj model, koji ima kapacitet od 0,07l, dizajniran je za uslugu likera, grenčine i rakije. Proizvod koji se može prati u mašini za pranje posuđa.
  759  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša za martini Ypsilon 2/1

  Bormioli Rocco čaša za martini Ypsilon 2/1

  180100386
  Karakteriše se ekskluzivnim i nepogrešivim dizajnom i tankom, elegantnom i ispruženom stabljikom, Ipsilon paleta valorizuje svako piće i svaku priliku. Zahvaljujući širokom asortimanu čaša za koktele i visokoj stabilnosti baze, ovi predmeti su savršeno rešenje za barmene. Stablo ovog stakla, proizvedeno u jednom komadu sa čašom, zagreva se obrađeno i podvrgava određenoj vuči. Naročito svetle i svetlucave, čaše Bormioli Rocco sa ispruženom stabljikom su apsolutno elegantne i praktične, idealne za svakodnevnu upotrebu. Ovaj model staklene čaše konusnog oblika savršen je za uslugu Martini koktela. Zapremina: 24,5cl.
  1.090  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša za pivo Ale 6/1

  Bormioli Rocco čaša za pivo Ale 6/1

  180100354
  Bormioli Rocco čaša za pivo Ale 6/1 zapremine 0,42l je elegantnog izgleda i svetski poznatog kvaliteta. Uživajte u svom hladnom pivu sa posebnom čašom za pivo. Ulepšajte druženje sa prijateljima ili porodicom sa ovim kvalitetnim čašama za pivo. Pivo je jedno od najstarijih i najčešće konzumiranih alkoholnih pića na svetu i treće najpopularnije piće posle vode i čaja. Šta god da voliš da piješ, imamo čašu za tebe u raznoraznim veličinama i stilovima. Od doručka do večernje zabave, napravi lepšu atmosferu za svaku priliku.
  2.090  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša za pivo Executive 3/1

  Bormioli Rocco čaša za pivo Executive 3/1

  180100350
  Bormioli Rocco čaša za pivo Executive 3/1 zapremine 0,3l je elegantnog izgleda i svetski poznatog kvaliteta. Uživajte u svom hladnom pivu sa posebnom čašom za pivo. Ulepšajte druženje sa prijateljima ili porodicom sa ovim kvalitetnim čašama za pivo. Pivo je jedno od najstarijih i najčešće konzumiranih alkoholnih pića na svetu i treće najpopularnije piće posle vode i čaja. Šta god da voliš da piješ, imamo čašu za tebe u raznoraznim veličinama i stilovima. Od doručka do večernje zabave, napravi lepšu atmosferu za svaku priliku.
  629  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša za pivo Executive 6/1

  Bormioli Rocco čaša za pivo Executive 6/1

  180100349
  Bormioli Rocco čaše za pivo Executive 6/1 zapremine 0,2l je elegantnog izgleda i svetski poznatog kvaliteta. Uživajte u svom hladnom pivu sa posebnom čašom za pivo. Ulepšajte druženje sa prijateljima ili porodicom sa ovim kvalitetnim čašama za pivo. Pivo je jedno od najstarijih i najčešće konzumiranih alkoholnih pića na svetu i treće najpopularnije piće posle vode i čaja. Šta god da voliš da piješ, imamo čašu za tebe u raznoraznim veličinama i stilovima. Od doručka do večernje zabave, napravi lepšu atmosferu za svaku priliku.
  1.190  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša za pivo Executive, 6/1

  Bormioli Rocco čaša za pivo Executive, 6/1

  180100351
  Bormioli Rocco čaša za pivo Executive 6/1 zapremine 0,3l je elegantnog izgleda i svetski poznatog kvaliteta. Uživajte u svom hladnom pivu sa posebnom čašom za pivo. Ulepšajte druženje sa prijateljima ili porodicom sa ovim kvalitetnim čašama za pivo. Pivo je jedno od najstarijih i najčešće konzumiranih alkoholnih pića na svetu i treće najpopularnije piće posle vode i čaja. Šta god da voliš da piješ, imamo čašu za tebe u raznoraznim veličinama i stilovima. Od doručka do večernje zabave, napravi lepšu atmosferu za svaku priliku.
  1.490  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša za pivo Harmonia Birra 3/1

  Bormioli Rocco čaša za pivo Harmonia Birra 3/1

  180100346
  Bormioli Rocco čaša za pivo Harmonia Birra 3/1 zapremine 0,38l je elegantnog izgleda i svetski poznatog kvaliteta. Uživajte u svom hladnom pivu sa posebnom čašom za pivo. Ulepšajte druženje sa prijateljima ili porodicom sa ovim kvalitetnim čašama za pivo. Pivo je jedno od najstarijih i najčešće konzumiranih alkoholnih pića na svetu i treće najpopularnije piće posle vode i čaja.Šta god da voliš da piješ, imamo čašu za tebe u raznoraznim veličinama i stilovima. Od doručka do večernje zabave, napravi lepšu atmosferu za svaku priliku.
  799  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša za pivo Nonix Pub Glass 2/1

  Bormioli Rocco čaša za pivo Nonix Pub Glass 2/1

  180100347
  Bormioli Rocco čaša za pivo Nonix Pub Glass 2/1 zapremine 0,58l je elegantnog izgleda i svetski poznatog kvaliteta. Uživajte u svom hladnom pivu sa posebnom čašom za pivo. Ulepšajte druženje sa prijateljima ili porodicom sa ovim kvalitetnim čašama za pivo. Pivo je jedno od najstarijih i najčešće konzumiranih alkoholnih pića na svetu i treće najpopularnije piće posle vode i čaja.Šta god da voliš da piješ, imamo čašu za tebe u raznoraznim veličinama i stilovima. Od doručka do večernje zabave, napravi lepšu atmosferu za svaku priliku.
  479  RSD
  Filters Close